idiot?

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag låg inte sängen hela dagen. Är sjuk som ni säkert förstår, klarar ju inte av förkylningar...

Föresten, jag blir så förbannad på folk som säger att anorektiker och bulimiker är korkade. Att det skulle ha något med vår iq att göra att vi mår såhär?! För många börjar det som bantning. Man är inte korkad för att man har fobi för att bli fet, vill bli smal, är besatt av sin vikt eller vill kunna kontrollera något i sitt liv (vikten). Allt börjar som en känsla, och känslor har inte att göra med hur smart man är! Tror ni att jag sitter här och tror att jag inte behöver äta något alls för att överleva? Ibland är jag livrädd för att dö, ibland känns det som om jag står inför valet att dö och bli smal eller att leva tjock. Ofta känns det som att det är värt att dö för, jag är inte korkad för det. Jag kan fortfarande få höga betyg. Det är ni som påstår detta som är korkade!
 Så äckligt korkade.

ingen mer konditionsträning :(

Eftersom jag har ont i fötterna, under fötterna, trampdynorna eller vad man ska säga, ni fattar vad jag menar? Gör svinont. Har haft ont där ett tag men nu känner jag att jag knappt kan gå längre = ingen mer dans, inget springande, inga promenader och inget cyklande. Hoppas att det går över snart, någon som vet vad det kan bero på? Kanske är för tungt att bära upp mig? Gud så hemskt... så fet jag är. Nu får jag iallfall satsa 100 % på situps, armhävningar och sånt... Den tråkigaste träningen :(

image336

VILL INTE :(

Har fortfarande inte ätit något. Men det känns som att jag tappar kontrollen, snart :( Men så länge jag skriver detta inlägget kan jag inte äta... Jag vill verkligen inte! Vill inte vill inte vill inte inte inte!!!!!! Åh, jag får ångest:( Jag kommer säkert äta. JAG FÅR INTE. Vet ni vad det sorgliga är? Att jag inte ens smakat B&J's glassen som lockar mig. Jag har aldrig ätit B&J's glass. Det kom ju till sverige för inte så längesen... Men, det är bara bra att jag inte smakat! Då vet jag ju inte vad jag går miste om.

blogg.se

Jag har försökt blogga hela dagen men blogg.se har inte sammarbetart med mig. Är lite sur på några som kommenterat, jag var verkligen överlycklig igår, men vissa av er kan verkligen inte unna mig den glädjen! Jag orkar inte med er. Jag har träffat J idag, jätte mysigt men stämingen var liiiite annorlunda. Vet inte om det var jag som inbillade mig men det kändes så, inte särskilt förvånande men ja... Det lär ju bli bättre med tiden:) Får jag hoppas iallafall. Har ätit en portion havregrynsgröt och två äppel idag. Får inte bli något mer. Har nästan lust at låsa in mig själv här på rummet, är ensam hemma och vi har B&J's i frysen. Det bådar inte gott... :( Vill verkligen inte äta! Behöver pepp!

image335

ja!

Jag har växt 1,5 cm sen jag mätte mig senast i höstas eller när det var! Betyder alltså att jag är 168,5 cm nu! Inte särskilt långt, jag vet ;) Jag vill så himla gärna åtminstone vara åtminstone 175 cm lång, men kanske åtminstone kan satsa på 170? Hoppas hoppas... Skulle troligen blivit längre om jag ätit mer :( Lite synd det, men det är värt det. Hellre smal än lång. Långa tjocka människor är det fulaste som finns! Alltså, av allt det finns, kort och smal, kort och tjock, lång och smal osv. Lång och tjock är det värsta, tycker alltid att långa tjocka människor ser ut som jättar.
image334

jag är den lyckligaste tjejen i världen

J tog tillbaka mig!!!!!!!!! Jag kan inte fatta att det är verklighet, jag hade nästan gett upp men ni peppade mig! Tack sötnosar<3 Han skällde lite på mig, frågade mig om endel saker och ställde några krav. Men efter ett tag var han glad igen, gammla vanliga J! Jag vet att jag inte känt han så länge men han är verkligen den underbaraste människan på jorden! Allt bara flyter på just nu känns det som, alla jobbiga problem är som bortblåsta. Mamma har slutat kolla vad jag äter och J är tillbaka. Jag är så lycklig, INGET kan bring me down:D okej, vet inte hur den meningen blev men ... haha! Jag kan inte beskriva hur glad jag är! Massa andrenalin har jag också, måste göra av med lite energi!

image333

vissa av er är också dumma idioter

Kan inte fatta hur ni kan vara så otroligt


dumma?!



Jag skriver ett helt inlägg där jag skriver


om hur dum jag är,


hur hemskt det jag har gjort


är och att jag aldrig


ångrat något så mycket


tidigare i mitt liv. Så skriver ni


till mig att jag är en dum idiot,


att jag inte är värd J


osv.


NI BEHÖVER INTE BERÄTTA FÖR MIG?!


Ibland undrar jag om vissa av


er bara läser första raden i ett


inlägg sen kommenterar något elakt.


Jag vet hur


hemskt otrohet är,


jag trodde ett inlägg som handlar


om hur otroligt hemsk


jag känner mig efter något


sådant skulle få er att fatta, men icke!


Jag har pratat med J idag. Han pratade inte med mig. Jag stod i dörren och jag lovade honom att aldrig mer dricka, åtminstone inte på några månader. Jag förklarade att jag inte ens vet vad killen heter, att jag inte ens kommer ihåg hur han såg ut (gör jag faktiskt inte). Sen självklart hur mycket J betyder för mig. Han tittade bara likgiltigt på mig och stängde dörren. Det gjorde ont i mig, men fortfarande inte ens i närheten av vad jag förtjänar. Jag vet att detta är äckligt ytligt, men det finns en positiv grej med detta: jag har inte någon som helst lust att äta. SÅ HEMSK JAG ÄR SOM ENS KAN TÄNKA SÅ? Jag förtjänar honom inte, men jag kan inte leva utan honom. Jag önskar att han åtminstone kunde skrikit på mig, sagt något!

image332
Jag saknar honom :(

dum idiot!!!!!!

sitter här halvt berusad med stelfrusna fingratr och maskara rinnnande nerför kinderna
JAG HAR FÖRSTÖRT DET ENDA RÄTTA I MITT LIV!
jkhsdudfshfsdhjfdjdjfjksf

oekj.
jag ska ta det från början:
jag skulle vara med B ikväll, någon kompis till hene ringde och snackade om någon fest. Vi hade tråkigt så jag fick låna kläder av B så bar det av mot festen som bara var ett kvartetr bort.
väl där så fick jag lite väl mycket dricka i mig, det kom mer och mer folk och allt blev mer och mer urkontroll. en kille började bli lite närgången och så strulade vi. inte bara lite kort och enkelt heller, efter ett tag börjar min DUMMA HJÄRNA fatta vad jag håller på med så hör jag någon säga mitt namn och J*** där står J och alla hans kompisar!!!!!! Jag knuffade bort killen och på något sätt kom jag hem, HEM? FÖRSÖKTE JAG INTE ENS PRATA MED J?! Rusade jag barar förbi honom?

Vad ska jag ta mig till? Jag ser ingen mening med mitt liv längre!!!!!! Jag älskar kärlek, kärlek håller mig vid liv!!!! Så gör jag såhär?! Jag tror aldrig jag gråtit såhär mycket i hela mitt lvi! Jag är den säsmsta tjejen man kan haaa jag vill bara lägga mig ner och dö. han kommer aldrig ta mig tillbaka! ALDRIG FATTAR NI?! Kommer ni ihåg i början när jag skrev om den snygga killen som börajt på skolan? Jag kommer ihåg. Hur glaf jag var. det var kul att gå till skolan. jag tänte på något annat än mat och träning. NÅGOT ANNAT BETYDDE NÅGOT FÖR MIG. jag vet inte varför jag skriver allt detta eftersom det bara gör mig mer ledsen. men jag är fan inte klok! FAN INTE KLOK. HUR KAN JAG? jag är inte bara äcklig på utsidan, på insidan också! nu vet jag vad L pratade om. Nu får Ls kompis som hon vill. jag håller på med andra. jag är inte trogen. döda mig. döda mig döda mig. JAG VILL BARA SPOLA TILLBAKA TIDEN. kan ma inte få göra det???? jag vill sudda ut detta misstaget mer än vad jag vill nå perfection, FÖRSTÅR NI NU HUR MYCKET JAG ÄSLAR HONOM? Han är mer värd än detta tjaffsaet om vikt. Jag vill bara ha honom

påsk

Är ju min pappas flickväns födelsedag idag, så som tur var hade pappa glömt bort det där med påskgodis ;) Syrran var lite butter, men jag var överlycklig. Vi var precis på påskbord på en resturang. Fyllde ut tallriken med knäckebröd, sallad och ägg. Tog självklart bort ägg-gulan eftersom det är mycket mer kalorier i den än vad det är i vitan. Pappas flickvän blev föresten jätte glad över sina presenter, till och med dom som var från mig och syrran! Så jag är på ganska bra humör idag, trots all mat. Ska göra några situps och ta en dusch sen bär det av till min älsklings J <3

image331

alone

image330

Jag är helt ensam hemma nu. Köpte en väska med en scarf och ett par solglasögon till pappas flickvän, ja, pappa betalade ;) Orkar inte lägga ut pengar på henne annars. Men nu är dom (pappa, hans flickvän och syster) iväg och jag är ensam hemma! Det är skönt. Känns lite fel att sitta hemma och ha tråkigt på en fredag bara. Jag har ätit ett päron för en stund sen, ska snart på träningscyklen sen blir det ett bad tror ja :)

Har ni någonsin tänkt på att min blogg är helt reklam fri? Jag är pro ;)

hos mamma, igen.

image327
Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår, men jag följde med en kompis hem efter skolan och kom hem för en stund sen. Hon bor här ute vid mamma, så jag är hemma hos mamma igen. Mamma och jag har pratat. Hon berättade om vad min läkare sagt och att hon inte ville gå bakom ryggen på mig. Jag låtsades bli förolämpad och sa att jag inte vill ha henne som läkare nu eftersom hon inte litar på mig. Antar att mamma tyckte jag var lite löjlig som begär att min läkare ska utesluta ätstörningar bara för att jag ska känna att hon litar på mig... Men mamma sa att hon litade på mitt ord, att jag inte har några problem med maten alltså. Jag är så lättad! Men samtidigt känns det lite konstigt, borde inte mamma var lite orolig åtminstone? Bara lite? Äsch, jag gör ju inte detta för uppmärksamhet, helst vill jag att hon ska lämna mig ifred. Men det verkar inte som hon förstår det allvarliga med en ätstörning?

Nu måste jag duscha sen ska jag in till stan med syrran, måste kolla efter skor eftersom jag inte han det igår, sen ska vi köpa present till pappas tjej som fyller år på lördag!


arg

Vet inte om ni läser denna bloggen men:
xmimmix.blogg.se

Hon har skrivit om mig, och ja, det bryr jag mig inte ett piss om, det får hon gärna göra, hon skriver samma saker som redan ca 50 personer har påstått. Men kommentaren på hennes inlägg gjorde mig galen:

"jag såg en av "fakers" bilder på en annan sajt på typ en blogg från nederländerna eller något sådant. hon hade tagit den därifrån! om det inte är att tjejen från nederländerna hade snott hennes. hmm.. /viskaren"

Jag blir galen! För sista gången: Har jag inte skrivit att det är jag på bilderna jag lägger upp så är det inte jag. Jag har bara lagt upp 6 bilder på mig själv. En med vit (DÅLIG)bakgrund, en när jag har flätor och rött läppstift, en med förmålade ögon(paint), en med solglasöon, en när jag sminkar mig och en när jag har en svart förstor tunika. Tror det är alla.

Hon(mimmi, inte "viskaren) verkar vara en riktig fjäskare också, ser att hon jämt kommenterar snälla saker till Delinda men sedan skriver hon något annat.

Obs: försök inte hitta bilderna, jag har tagit bort dom :)

Japp, jag försvarar mig, ni behöver inte kommentera det;)

Hos pappa

image326

Är hos pappa idag! yes, yes, yessss! Det betyder = ingen onyttig mat. Är ensam hemma med syrran. Föresten vet jag inte ens om hon är hemma, kanske ska träna lite.

Imorgon måste jag in till stan och leta efter en ny skinjacka, kanske ett par jeans också, får se vad jag hittar!

By the way, ni som skriver att jag skryter; i inlägget "Så långt bort" har jag lagt upp en bild på en mage. INTE MIN MAGE. Jag sa ju inga fler bilder? Dessutom ni som tycker jag skryter när jag skriver att jag inte ätit något, det bryr jag mig inte ett piss om :) Jag skriver bloggen för min egenskull, för att skriva saker som jag inte kan dela med kompisar och familj. Jag känner mig stark och "duktig" när jag står emot mat, och då skriver jag det i min blogg, deal with it! :)

tom

Idag har jag inte ätit något alls! Känns bra, med tanke på raggmunken jag åt igår. Mamma var inte hemma så jag slängde maten, rester från igår... Ska till pappa på fredag så då blir allt som vanligt igen, vet att mamma kommer prata med han, men hur ska han hålla koll på vad jag äter? Lycka till säger jag bara ;)

Matte provet idag gick bra föresten :) VG kan jag iallafall hoppas på. Ska ju få slutbetyg snart så jag ska försöka koncentrera mig mer på skolan...
image325
Vill ha!

raggmunkar

image323

Det blev raggmunkar. Åt lite sylt till, mamma verkade inte särskilt misstänksam, hon kollade knappt på hur mycket jag tog så jag antar att hon inte tror på min läkares idé, vilket är bra! Vet inte hur onyttigt raggmunkar egentligen är bara...? Är det som pannkakor med potatis? Måste kolla upp det.

Har matte prov imorgon så jag ska bara gå igenom kapitlet lite fort sen kanske träna lite till!

image324

nervös

image322

Ska kanske vara hos mamma hela veckan. Är ganska nervös nu när hon kommer kolla extra noga vad jag äter. Jag antar att jag får vara beredd på att bli testad, alltså att hon kommer ge mig godis och laga onyttig mat, ja ni fattar? Så ska absolut ALDRIG mer äta något när jag inte måste. ALDRIG. Det är faktiskt en stor förändring för mig. Visst kommer jag äta när jag inte måste hemma hos pappa, han har ju inte så stor koll och jag måste ju äta lite åtminstone. Annars orkar jag inte skolan, och alla vet ju att svält så småningom leder till döden.

Alltså har jag fortfarande inte ätit något idag, hoppas det blir något nyttigt till middag. Halv nyttigt iallafall.

Nu MÅSTE jag träna!

kan inte fatta det

image321

Har försökt bloggat hela dagen, utan att lyckas. Äntligen funkar det. Jag är riktigt, riktigt jävla nere just nu.
En av de värsta sakerna som kan hända har hänt. Min läkare har dragit upp ätstörningar som en av anledningarna till min undervikt. Självklart sa hon inget när jag var med utan hon sa det till mamma och så pratade mamma med syrran och syrran med mig. Tack sis<3

Mamma verkar(enligt syrran) som tur är lite skeptisk till min läkares teori. Men det är riktigt illa iallafall, för innan har det inte varit några problem att dölja att jag inte äter osv. Ingen har ju ens haft en tanke på ätstörningar och har därför inte letat efter några tecken på det. Men om dom nu börjar göra det vet jag inte hur det här slutar. Jag har panik just nu. Jag kan inte sluta gråta. Tänk om dom upptäcker mig, tänk om dom tvingar mig att bli ett stort fetto?! Jag vill inte. Jag vill inte. JAG VILL INTE.

så långt bort

Festen igår var sjukt lyckad! Har inte haft så roligt på riktigt länge :) Men idag har jag ångest.. M undrade om jag ville följa med henne på bio med jag tror inte jag gör det, bio = popcorn. Nej tack, inte efter alla kalorier igår. Ska till J snart tror jag, vår städerska har blivit jätte sjuk så nu kommer det någon annan och ska städa IDAG :S Riktigt konstig tid tkr jag men visst...

Det känns så långt bort...

image320

tandkräm

image319

Är det kalorier i tandkräm? Någon som vet hur mycket? Satt nämligen och borstade tänderna här vid datorn och nu har jag typ svalt all tandkräm. Det känns till och med i magen. Jag får panik om jag inte vet:P

no food

image318

Imorgon är det fredag och fest vilket betyder att jag inte får äta något, på hela dagen. Det är sjukligt mycket kalorier i alkohol, det är inte klokt! Ska träna extra mycket idag bara för det, har dessutom ätit två äpplen idag. Tar ett glas te till kvällen sen tror jag. Orkar egentligen inte med något festande just nu, inte heller den bakfylla jag får dras med dagen efter när jag druckit på tom mage. Men det är kul så länge det varar ;) inte bakfyllan alltså...
Man måste ju tyvärr hålla skenet uppe så att ingen misstänker något, dessutom vill jag ju faktiskt inte förlora mina kompisar. Men det är svårt, mina tankar, min träning, svält och planering tar upp mesta delen av min tid och på den lediga tiden försöker jag få lite skolarbete gjort också.

pratat

image317

Nu har B tagit gått hem. Jag frågade henne, jag var så orolig så jag kunde inte låta bli, jag var tvungen att göra något innan det var försent. Men jag frågade inte rätt ut "Har du ätstörningar?" utan jag påpekade att hon gått ner i vikt och hon blev jätte glad. Så bad jag henne ta det försiktigt med bantandet så att det inte skulle utvecklas till något annat. Hon berättade att ångesten hon börjat få när hon ätit mer än vanligt har skrämt henne och så pratade vi en stund om det. Hon lovade iallafall att prata med mig om det blev värre. Som tur är verkade hon inte bli uppstressad när jag drog upp ämnet så jag tror inte det är någon fara, än. Men måste hålla koll på henne.

och du som skrev att det var jag som påverkat henne vet inte vad du snackar om! Ingen jag känner har en aning om vad som händer, speciellt inte mina vänner, de försvarar mig så fort någon kallar mig för smal och säger att jag inte kan hjälpa det. Om B visste att något var fel hade hon försökt hjälpa mig, det vet jag.

orolig

image316

Idag ska jag träffa B. Hon kommer hit om en stund så jag måste skynda mig. Saken är den att jag är lite orolig över henne, hon kollar alltid innehållet på det hon äter och har också börjat få ångest när hon ätit, vad hon än har ätit. Idag kom hon till skolan och gnällde "Jag åt TVÅ skålar flingor idag, det är dubbelt så många kalorier som vanligt, det betyder dubbelt så mycket träning för tjockis mig." Vet att jag själv inte ska säga något, och att jag är mycket värre, men jag har fortfarande rätt att vara orolig för min kompis, right? Jag har även märkt att hon gått ner endel i vikt den senaste tiden. Jag vill prata med henne men jag vet inte om jag vågar. Jag vill inte visa hur mycket kunskaper jag har så att hon blir misstänksam, dessutom har jag alltid undvikit ämnet ätstörningar. Blir nervös när någon drar upp ämnet. Vill inte riskera att B frågar mig något.

Men nu måste jag sluta! Blir ett inlägg senare idag också.

nicole

image315
HON ÄR SNYGG!

bättre

Mår mkt bättre idag. Fick bara en panikattack igår. Nu sitter jag och kollar in bikinis och baddräkter inför sommaren. Fasar inför det men ja.

image307
Lite roligt med färg, brukar mest ha vit eller svart. Men grön är fint, eller gul.

image308
Den här är egentligen inte alls min stil, men den är bara så galet söt!

image309
Fortfarande inte min stil, men jag gillar den!

image311
Lite mer min stil! Fast är inte så säker på den, skulle hellre vilja ha en svart tror jag..


image312
Den här älskar jag! Inte för att den är speciell. Utan tvärtom, för att den är vanlig. Vill inte ha något som drar till sig uppmärksamhet, speciellt inte på stranden.

image313
Älskar mönstret! Men tyvärr täcker den inte magen... Vill kunna dölja så mkt som möjligt. Vill verkligen inte visa upp min fläskiga buk.

image314
Också snyggt mönster, från samma märke, så klart.



Orkar inte kolla på fler, får sån sjuk ångest så nu måste jag träna :P Och förlåt för att jag har varit dålig på att blogga, och för att jag bara skriver sega inlägg, ska försöka hålla humöret uppe ;) både för min egen och eran skull!

 

jag orkar inte leva

jag orkar inte leva
image306

kan inte sova

Kan inte sova. Inte särkskilt förvånande med tanke på vad jag ätit idag (igår). Fick knappt upp något överhuvudtaget:( Så jag försökte träna, orkade inte, och nu tar ångesten död på mig. Jag har dessutom sjukt ont i magen...
 JAG HATAR MIG SJÄLV! Äckligt fetto. Äckligt stort vidrigt fetto. Med mcdonald's i magen. JAG HAR MCDONALD'S I MAGEN.

Får se om jag orkar skolan imorgon,

svimma

image305
Jag som trodde jag hade ångest igår... ångesten idag är massiv. J var hos mig idag och vi satt i min soffa och pratade ;) Så ringde det och jag flög upp ifrån soffan och kände att det blev svart för ögonen. Det brukar bli så på mig, och även många andra, antar att det inte är särskilt ovanligt och jag väntade på att det skulle försvinna och fortsatte gå mot telen, men det svarta försvann aldrig, JAG försvann. Japp. Jag svimmade, när J var med. Fan. Fan. Fan. Han blev jätte orolig och ringde min pappa (varför?!) så tvingade han i mig apelsin juice och pappa kom hem med mcdonald's. Jag vill bara dö! mcdonald's liksom!!! 4 nuggets bitar och pommes och ett (stort) glas juice. Lågt blodtryck (eller är det blodsocker?) berodde det självklart på. Vet att många av mina kompisar också har råkat ut för detta, men det är efter att de ätit godis och så sjunker blodsockret. Det värsta är nog att J kommer hålla på och tjata om detta hela tiden nu... "Du har väl ätit?" som att det inte räcker med att mamma frågar det varannan timme?

Nu ska jag spy, om det finns något kvar att få upp vill säga.

Å N G E S T

image304

Är hemma ifrån J nu. När jag kom dit hade han skor och jacka på sig och tyckte att vi skulle till ica... och handla godis. Jag fick panik men det gick väl okej. Vi skulle köpa lösgodis och jag la ner massor av sockerfritt godis. Åt bara av det, har bara lite panik över att jag inte vet hur många kalorier det var i det... Men jag och J hade det hur mysigt som helst! ;) Åh, han är helt underbar! Åt en macka och drack ett glas juice till frukost, blir ingen mer mat idag. Vågar inte chansa. Blir massa träning idag. Vill verkligen inte, men jag måste.

J<3

image303

Jag hade lovat J att följa med på någon fest ikväll. Jag var inte alls sugen eftersom det mest verkade vara massa killar, som jag dessutom inte känner. Men det blir inget med det. J's föräldrar är i Parlerme så han är ensam hemma hela helgen. Så jag ska sova hos honom i natt! Ingen mens och inga föräldrar, ni vet vad det betyder ... ;)

äsch!

image302
Så fåniga ni är! Det är väl inget fel med att ogilla bilringar, valkar, celluiter och hudbristningar?! Tycker det är samma sak som att ogilla när någon luktar illa eller har ansiktet fullt av finnar. Ingen vill väl ha celluiter? Hudbristningar?

Det är alltid så fel att kritisera feta människor(VET ATT ÄVEN SMALA KAN HA CELLUITER, och även hudbristningar). Men det är helt okej att skriva om kändisar med dålig hy, fett fläckar, rynkor and so on... Sluta försvara feta! Jag vet att det finns de som lider av sjukdommar som gör dom feta, men de som vräker i sig godis och fet mat ska inte försvaras. Dom förtjänar det inte.

värdelös

Jag svävade på moln igår, och idag är jag nere i helvetet.
FAN FAN FAN! Hade klarat mig utan mat hela skoldagen, så kom jag hem och åt en macka, sen en till, en till och en till! FYRA MACKOR! Med nutella på... Allt gick så fort att jag inte förstod förrän efteråt att jag faktiskt hettsätit det där, och att jag inte alls hade tillåtelse till det. Min mage är svullen och låter som en döende katt eller något.. Hemskt. Hemska äckliga värdelösa människa!
Jag skäms så. Jag ska straffa mig, det lovar jag. Jag behöver det. Ska inte spy. Jag vill det faktiskt inte. Det är en hemsk och dålig vana... Mycket bättre med träning. Ska snart träningscykla, när pappa och hans flickvän åker för att hälsa på hennes mamma på sjukhuset.
image301




underbart!

image300
Det är bra idag. Riktigt bra faktiskt! J har varit helt underbar och jag har inte ätit något alls, bara druckit te. Jag hade tyvärr ett prov idag men det gick bra det också så jag känner mig så löjligt bra idag. Skön känsla, och missuppfatta mig inte som ego nu bara för att jag kallar mig själv bra, jag menar inte på det sättet.

På tal om ingenting: Fan vad glad jag är att jag inte röker! Jag har många Ana kompisar som gör det och de flesta av mina vänner också. Inte nog med att det kostar skjortan det är riktigt ofräscht!

Föresten: Era kommentarer rinner av mig som vatten på en vaxduk, så give up! ;)

sommar

Jag längtar så till sommaren! Det är mycket roligare att träna på sommaren! Motivationen hålls dessutom uppe när man någon gång kanske tvingas visa sig i bikini, inte vill man vara fet då. Tyvärr tvingas man ju se en hel del otrevligheter som under vintern dallrar ligger gömt under stora jackor och långa byxor. Fett, dallrande lår, celluiter, hudbristningar, valkar och bilringar. Hur står ni ut med er själva? image299
revbenen<3

skolan

Var i skolan idag. Det var helt okej faktiskt. Träffade J och vi var hemma hos mig ett tag, men han skulle träna så nu är jag ensam!

Har ätit EN HEL portion gröt idag till frukost. Mycket.. Har som tur är inte ätit något mer än det! Ska försöka få lite skolarbete gjort idag också, skolan hamnar lätt i skymundan, koncentrerar mig hellre på träningen eftersom jag anser att den är viktigast just nu. Vet att det inte är sant egentligen men så är det...

image298

survivor

image297

Överlevde den hemska natten, ja ;) Tur de. Nu är jag betydligt mer motiverad till att fortsätta och nå mina mål. Jag ska! Det är svårt, men allt går om man vill! Jag tänker aldrig ge upp, aldrig. Börjar känna mig frisk nu så jag ska kanske till skolan imorgon, ska faktiskt bli kul att träffa alla. Speciellt J...

panik @ 03:28

Jag kan inte somna.
Jag har gjort situps, armhävningar, hällt i mig vatten. Jag mår piss just nu. Jag orkar inte med detta. Jag är så jävla trött på på personen i spegelbilden. På mig själv. Jag hatar den här jävla hungern. Ett ständigt helvete. Som värker och värker. Vill bara ta en kniv och skära sönder min äckliga mage och få slut på smärtan. Jag vill vara nöjd!!!! Jag vill det så jävla gärna. Har rivit sönder mina lår och armar. Jag är för feg för att skära. FEG STOR FET TÖNT!
Jag vill springa in till min syster och berätta allt. Jag vill skrika till alla i min klass att jag fan inte mår bra. JAG MÅR INTE BRA!

jag ska bli lycklig.
jag ska bli smal.
jag ska bli vacker.
jag ska bli lycklig.
jag ska bli smal.
jag ska bli vacker.
jag ska bli lycklig.
jag ska bli smal.


jag ska överleva denna natten.


sugen

Nu har jag inte ätit något på nästan exakt två dygn. Känns skönt i samvetet men ett helvete för magen som vanligt.
Just nu är jag sugen på:

Friterad kyckling
Nacho chips
Marshmallows
Glass
Cola nappar
Ostkaka
Muffins
Pommes frites
Maränger
Lasagne

med mera...

Om jag bara fick en dag då jag kunde äta hur mycket som helst utan att gå upp ett endaste gram.

Skäms över mig själv som ens tänker såhär.
 Äckel.

vägning

image295
Även fast mina ben knappt kan bära mig idag så kände jag mig tvungen att väga mig. Jag hade gått upp 4 hg!!! Även fast jag inte ätit något alls på nästan 2 dagar. Antar att det är för att jag legat stilla hela tiden? Det enda sköna med att vara sjuk är att jag har absolut inga problem med att sova. Så det är vad jag ska göra hela dagen, ligga och sova, och så måste jag fixa lite thinspo bilder, man får ju inte tappa motivationen!

Take care

sjuk

image294

förlåt för dålig uppdatering, nej jag är inte död. ;)

Har helt enkelt inte mått så bra, och mår fortfarande inte bra. Mått riktigt dåligt faktiskt. Förkylningen slog till även fast jag trodde jag besegrat den. Jag tål inte att bli sjuk, även om det bara är en liten förkylning, jag vet att det beror på näringsbrist (känns som att jag måste skriva det, annars får jag någon kommentar om att jag är dum som inte fattar varför). Jag är redan svag i vanliga fall och en förkylning tar nästan död på mig. Har inte ens lämna sängen idag. Jag har inte ens bortstat tänderna, äckligt, jag vet, men jag har ju ändå inte ätit något.

Har alltså noll ångest vilket är riktigt skönt, men då ska jag självklart må botten fysiskt.

RSS 2.0