Fredag <3

Kom nyss innanför dörren och tänkte blogga så fort jag kunde eftersom jag måste träna, duscha, äta och gör mig iordning innan jag ska till A. :) Berättar om det sen imorgon. Haha, om jag bara kunde spola fram tiden så att jag vet hur han är. Idag hälsade han iallafall i skolan och satte sig vid mig och några i matsalen. Han är faktistk otroligt söt, det måste jag erkänna. :P

Ska äta lite jasmine ris sen föresten, tycker det är jätte gott. :) Visserligen skulle det väl vara bättre att äta fulkornsris, men det är sååå äckligt, det räcker med att jag tvingar i mig äcklig selleri jämt och ständigt. Selleri är verkligen det äckligaste som finns. Men det är bra att äta saker som man inte gillar, det finns ingen risk att det går över styr och att man äter för mycket.

stan

Hej.
Jag åt inte ett äpple utan köpte istället en cola zero inne i stan och har nu ätit gurka, räkor och knäckebröd. Jag köpte ett par tygskor (vita), ett grått långt linne och en scarf. Nu vet jag iallafall vad jag ska ha på mig imorgon när jag träffar A. Fick ett sms från honom när jag var inne i stan.

"Tjo snygging, såg dig passera mcdonalds, men vågade inte hälsa (a) Vi ses imorgon väl? ;)"

Vågade inte hälsa? Haha, alltså jag förstår mig inte på den här killen. Sen när är han blyg liksom?

Men nu ska jag göra situps, duscha och sova. :)

Puss på er.

It doesn't matter how slowly you go, just as long as you don't stop.


Jag ska klara detta.

torsdag

Ojoj vilken diskussion det blev om bilden i inlägget nedan. Alla har olika smak, så är det bara. :P Jag tycker iallafall att hennes armar är galet snygga. :)

Idag ska jag in till stan och leta efter skor hade jag tänkt. Sen blir det säkert lite mer än skor som följer med hem, blir ju alltid så. :P Men det är alltid roligt. Om jag hittar något som passar min äckliga kropp... fett fett fett.

Imorgon ska jag ju träffa A. Haha, hm, vet inte riktigt om jag vill eller inte. Skulle nog hellre varit hemma och latat mig. Eller inte? Men det kanske blir trevligt ändå. :D

Föresten har jag inte ätit något än idag (!). Känns lite farligt att gå runt bland affärer med massor av pengar när jag är så hungrig, jag kan ju bara sticka in på ICA och köpa något. :P Kanske ska ta ett äpple innan jag sticker.

onsdag

Idag när jag mötte A i skolan så fick jag bara en nickning och ett leende som hej. Har inte heller fått något sms av honom. Haha, ena stunden så är han klistrad vid mig andra inte. Aja, han kanske leker lite med mig. Isåfall lyckas han, för jag vill ha någon mer när den inte låter mig ta den förgivet. Alltså när man får tråna lite efter någon, ni vet hur jag menar? :P

Idag ska jag inte träna något alls. Jag orkar det inte. Okej, jag får ångest över att bara skriva det men jag behöver vila, jag har ont i hela kroppen. Jag ska sova. Åt knäckebröd till frukost och lite ris med soya på när jag kom hem ifrån skolan. Jag glömde kolla om soya innehåller mycket kalorier, hoppas inte det. Men iallafall, om jag sover lite nu så finns det ingen risk att jag äter. BRA. :D

Så obeskrivligt fina armar.

tisdag

Hej, kom hem precis och tänkte blogga lite eftersom det troligen inte kommer bli något mer blogginlägg idag. Kanske senare ikväll. Jag ska träna och plugga. Jätte tråkigt. Kanske äta lite selleri (äckligt!!!) och räkor om någon timme. Har ångest för att syrran var hemma idag när jag skulle äta frukost och jag var alltså därför tvungen att äta även fast jag planerat att inte göra det. Hatar när någon förstör mina planer, hela dagen blir störd då typ..

Glömde mitt engelska arbete i skolan idag så jag var tvungen att åka tillbaka dit för att hämt det. Kusligt tomt i skolan även fast klockan inte kan ha varit mycket över fyra, men iallafall när jag står där vid mitt skåp och rotar kommer A gåendes i korridoren. Tydligen hade han varit och snackat med sina spanska lärare om hans frånvaro typ. Jag suckade inombords när jag såg honom i slutet av korridoren och tänkte typ "Nu kommer han vara all over me, orka..." Men han kom bara fram och gav mig en kram och pratade helt oskyldigt en liten stund, avslutade med ännu en kort kram och "vi ses på fredag va? ;)" Haha, vet inte riktigt vart jag har honom alltså. Men jag ger honom en chans. :)

Nu ska jag ut och jogga, ensam, skönt faktiskt.


film?

Fick ett sms av A för typ 1 min sen. Han frågade om jag vill komma och kolla på film hemma hos honom på fredag. Vad säger ni? Ska jag ge honom en chans? Försöker han sig på något så vet jag ju att jag kan strunta i honom så jag tror faktiskt jag ska ge han en chans. :)

Idag kom pappa in på mitt rum för första gången på evigheter, där satt jag i ett boxarlinne framlutad över datorn och pappa nästan skrek, "som du ser ut unge!". Vad? Jo, tydligen var jag sjuuuukligt smal och verkar ha gått ner i vikt jätte mycket "sen senast" vad han nu menar med det? Senast han  verkligen tittade på mig eller? För jag går inte ner något märkvärt längre, just staying on this weight is a full-time job. Det suger... =( Vill ju se lite skillnad. Som jag ser ut så borde det ju finnas massor att gå ner, men det händer knappt något längre. Det var underbart i början, att se siffrorna sjunka. Men inte längre. Det är faktiskt inte kul längre. Varje dag är en kamp. Jag börjar varje dag med att längta tills dagen är slut och jag får gå och lägga mig igen. Eller sitta vid datorn till tidig morgon och kolla på thinspo videos och prata med ana-vänner... 

måndag

Ni kan inte gissa hur orolig jag var inför att gå till skolan idag. Tänk om någon såg kommentarerna på min bilddagbok? Men tydligen hade ingen sett dom, ingen har sagt något iallafall. Tur att jag inte gett ut min bilddagbok till särskilt många och bara håller den lite "privat", blir så himla många anonyma kommentarer annars och det orkar jag inte med.. Men nu är det bara vänner som kan gå in på den, så det spelar ingen roll om ni lyckas hitta den. :)

Har faktiskt tränat ända tills nu, sen jag kom hem ifrån skolan alltså. Så nu behöver jag troligen inte träna mer på hela dagen, förutom några situps ikväll. SKÖNT. Jag hatar verkligen att träna. Ska göra lite fruktsallad på äppel, kiwi, päron och vindruvor senare och äta medans jag tittar på säsongens sista avsnitt av gossip girl, eller har jag fel? Är avsnitt 18 det sista? Hmm, aja. :)

Träffade inte på A idag i skolan, tur är väl det, jag känner att jag behöver lite tid att samla mig. Vet inte riktigt hur jag ska bemöta pojken, än. :P

oh my god....

Hej, jag har fortfarande inte ätit något men det kan jag göra senare, jag är ändå ensam hemma, som vanligt.

Först vill jag bara säga än en gång att ni är underbara, alla kommentarer var jätte söta, men en värmde som mest. Det var Alexandras. Kändes bara att jag behövde säga det eftersom jag kanske verkade lite fientlig i inlägget "så jävla ledsen". Men nu vet du gumman. =)

I allafall: I går så var det en minst sagt annorlunda kväll. Jag vet inte om det som hände var positivt eller negativt... Det var i allafall väldigt roligt att det var så mycket folk där som vi kände trots att jag inte riktigt har koll på vad A är för någon kille. Jag blev full, för full. A var väldigt närgången och drog hela tiden ner mig i hans knä när jag försökte resa på mig. Jag känner mig verkligen inte bekväm när jag sitter i nägons knä, dom känner liksom hela min vikt... Jag känner mig så stor och tung då, som om jag mosar den jag sitter på. Vi strulade i allafall tillslut och det var väl... mysigt. Ärligt talat har jag inget emot A, han ser bra ut och är rolig och snäll... Men jag är helt enkelt inte intresserad av någon överhuvudtaget just nu. När ni läst klart detta inlägget kommer ni förstå varför jag är så tveksam vad det gäller honom. Senare gick de flesta ut och A drog med mig i bara jeans och t-shirt. Så jag hade inget annat val än att stå insnurrad i han och hans jacka runt alla som stod och rökte. Usch, jag hatar cigarette rök. Så, där står jag med hakan på A's axel och plötsligt möter jag J's blick där han står och töntar sig med sina jobbiga kompisar. Han såg uppriktigt sårad och chockad ut när han såg mig, och jag skämdes såååå... Som om jag var skyldig till något. Som att jag inte borde ha gått vidare och hålla på med nya killar. Men det gör jag ju inte, det är A som håller på med mig. B (som jag gick till festen med) blev i allafall irriterad på att jag bara stod med A så hon gick hem. Jag ville följa med henne för jag fattar hur det känns när jag har släpat med henne till festen och så lämnar jag henne för en kille typ. Men A tjatade om att han ville ha kvar mig och drog in mig i huset igen. Där börjar han fumla med min gylf och jag fick panik. Jag ville verkligen INTE något med A. Så jag skrattade bara lite och sa något i stil med "Så roligt ska vi inte ha" A blev irriterad och frågade vad jag menade med det och började tjata. Hur osexigt är inte det på en skala? I allafall så sa jag tillslut att jag hade mens och han accepterade det besviket. Det blev pinsamt tyst och precis när jag funderade på om jag skulle gå hem så sa han det dummaste jag hört.
"Men du... Kan inte du suga av mig?"
Där sitter jag illamående och snurrig med en kille som jag knappt känner och han frågar mig det. Jag ville faktiskt skratta åt honom men jag sa bara: Nej, jag måste gå hem nu. Vet ni vad han gjorde då? Han reste sig upp (jag hade hunnit resa mig upp vid det här laget) kramade om mig, pussade mig på munnen och frågade "Ses vi snart igen?"
Jaaaaa, svarade jag automatiskt. Så gick jag.

Jag fattar fortfarande inte att det är sant. A är ju inte riktigt klok. Men ändå sååå söt. Om han inte varit så gullig mot slutet hade jag troligen redan bestämt mig för att aldrig mer prata med den kåta idioten. Det känns som om jag går rätt in i någon slags fälla med honom. Alltså att han playar mig eller något, och trodde väl att han skulle scoore:a igår kväll om jag var tillräckligt full.

Måste bara säga att sånt här är verkligen inte vanligt att det händer mig. Alltså att någon kille frågar mig om jag vill suga av honom och att jag överhuvudtaget håller på så mycket med killar. Helt ärligt har jag aldrig varit särskilt intresserad av killar, jag har min träning och min mat att koncentrera mig på och J måste vara den första killen som verkligen betydde något.

Nej, Pappa och hans flickvän kommer tydligen hem om 40 minuter så jag måste sluta nu!

ni är underbara

Jag blir så rörd av era UNDERBARA kommentarer. Ni ÄR underbara. Ni förstår inte hur ni lyfter mig ur mörkret med era fantastiska ord. Att JAG verkligen 100 % JAG betyder något. Den personen som bara ni har fått "träffa", ingen annan har någonsin fått en glimt av den personen jag är här. Nu när en del av er har sett hur jag ser ut och lite annat kanske ni kan förstå vilken slags person jag är utåt? Jag är inte alls som jag är i bloggen, jag är inte alls mig själv utåt.

Ni är fantastiska och jag är tacksam över att några av mina läsare förstår mig på ett eller annat sätt. Jag ska inte sluta blogga, jag lovar.

Jag har lite att berätta om, hände lite saker igår på festen... =P Men nu ska jag träningscykla lite, duscha och dricka lite buljong och äta ett äpple.

så jävla ledsen.

Hej.
Kom nyss hem ifrån Bea.

Jag loggade in på min bilddagbok när jag var hos henne för ungefär en timme sen. Då var det meningen att jag skulle stanna kvar där hela dagen och att vi tillsammans skulle gå till A's fest. Men jag upptäckte att jag fått massor av kommentarer, några hade skrivit min blogg adress, osv. Mitt hjärta hoppade nästan upp i halsen på mig och jag började nästan skaka av nervositet. Jag förstod på en gång att någon som läser min blogg listat ut vem jag är. Jag är så jävla besviken. Jag hittade på en ursäkt så att jag kunde gå hem och kolla vad som hänt. Mycket riktigt har någon skrivit min bilddagbok i mina kommentarer ca 30 ggr. Jag vet inte om personen är någon jag känner eller om det bara är någon random läsare som har lyckats hitta mig. Jag hoppas verkligen VERKLIGEN inte att någon av mina vänner sett kommentarerna på min bilddagbok... Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet inte ens säkert om jag kommer fortsätta blogga, för är det någon av mina kompisar som har hittat hit till bloggen är det kört för mig.

Jag antar att du som gav ut mig bilddagbok är nöjd nu? Nu vet ni hur jag ser ut, hur J ser ut och hur min förrförra kille, L ser ut. Ni vet vad dom heter, ni vet hur några av mina kompisar ser ut..

Vissa av er verkar besvikna... Att jag inte är som ni trodde att jag skulle vara. Trodde ni på riktigt att jag visar hur dåligt jag mår för mina kompisar, på min bilddagbok? Självklart framstår jag som en helt vanlig tonåring... Läste hur Alexandra hade föreställt sig mig, lite kul va? Nej, men jag trodde faktiskt ni hade förstått lite hur jag är, blond och ganska så social även fast jag inte riktigt gillar det...

Äsch... Jag orkar inte tänka på detta just nu, jag kommer ta bort alla jag accepterade som vänner och göra så att bara vänner kan gå in på min bilddagbok. Jag är otroligt sårad. Kanske till och med slutar blogga som jag sa tidigare. Nu måste jag gå tillbaka till B.

tjock

Nu beger jag mig till B med syrran. Hon är med oss ibland ;) Får se vad vi hittar på, ska nog ta det ganska lugnt. Men det blir fest imorgon!

Måste byta kläder föresten, ser jäääääätte tjock ut i dom här jeansen... :(

Light

Har varit inne i stan med B och S, köpte bara ett armband. Jag och B följde föresten med S in på ICA för att hon skulle köpa glass. Två överviktiga tjejer stod och plockade lösgodis och medans den ena av dom höll på att lägga ner en spade med massor av färgglada godisbitar sa den andra:
Men du, det där är ju light godis!
Tjejen som plockade godiset: Åh nej, det var ju inte bra.

Så la hon tillbaka godiset. Jag blev chockad. Ja, jag vet att light produkter inte är särskilt hälsosama, men ÄNDÅ! Äckliga tjockisar...

Kyla

Sitter här insnurrad i en tjock handduk. Jag tog ett riktigt kallt bad. Det är verkligen hemkskt. Fast egentligen är det ju bara kyla, men jag tycker att varenda sekund är en pina. Efterråt "belönade" jag mig med en låååång varm dusch. Den skönaste duschen på länge. Fast jag var inte värd den. Jag är inte ens värd en varm dusch. Varför duschade jag varmt?! Jag tog ju det kalla badet för att bestraffa mig... Så förmildrar jag straffet sådär genom att ta en varm dusch. Nej, det är något fel på mig.

Nu ska jag göra situps.

ÄCKLIGA FETTO!

Jag har ätit chips.
Jag har ätit glass.
Jag har ätit kex.
Jag har ätit mackaroner.

Hetsätit som fan idag. :(

Tog EVIGHETER att få upp allt. Min hals bränner som aldrig förr och min mage värker. Jag sitter och häller i mig vatten för att dom där sekunderna det tar för vattnet att rinna ner genom halsen lindrar smärtan lite. Jag förstår inte hur man kan vara så misslyckad som jag är. Jag fattar inte varför jag inte har någon kontroll. Jag kan inte ens kontrollera vad jag äter, fattar ni hur usel jag är?

Vad ska jag göra för att bestraffa mig tycker ni?

......

Jag tar ett iskallt bad.

teater

Idag var vi på teater med skolan och gissa vem som hamnade bredvid mig? A. Jag har fortfarande inget som helst intresse av honom men visst ser han himla bra ut. Han var väääldigt närgången och pratade med mig hela tiden. Han ska tydligen på fest på lördag hos någon och tyckte att jag skulle följa med. Hmm, får tänka på det, kanske kan tvinga med mig B eller någon. =P

Nu ska jag ut och gå en rask promenad, ensam denna gången. Men det är skönt, jag känner att jag behöver tänka lite.. A är fast som ett plåster och folk börjar snacka, jag och J var ju faktistk tillsammans för inte så längesen...

Bikini bild

Förlåt, lovade ju att blogga efter att jag duschat men det dröjde lite. Blev lite diskussioner med mamma, HON ÄR SÅ JOBBIG. För det mesta hatar jag verkligen att vara hos henne, hon klagar och lägger sig i hela tiden. Mind your own business liksom... Det finns liksom ingen balans hos mina föräldrar, pappa bryr sig faktiskt inte ett skit, han är hemma ungefär två gånger i veckan, oftaste mindre, mamma bryr sig FÖR mycket. Ibland känns det knappt som att hon bryr sig faktiskt, känns bara som att hon gillar att klaga faktiskt, varför klaga på sådant som inte ens spelar någon roll liksom?! Äsch. Det blir inte bättre för att jag gnäller om det. Men det är ju faktistk därför jag har denna bloggen, för att gnälla.

Som jag skämdes för min kropp idag har jag aldrig tidigare gjort. Det var iallafall riktigt längesen jag gjorde det. B la upp en "jag saknar sommaren"-bild på bilddagboken där jag, hon och S står i bikini. HEMSKT!!! Det var förra sommaren så jag vägde liksom mer då... Men nu har kommentarerna börjat trilla in. "Shit vad smal hon i svar är" "Anorexia varning!!!!" osv. Jag borde ta illa upp. Det ÄR inget positivt, jag försöker verkligen intala mig det. Men jag blir så peppad. Jag tar det som en komplimang. Trots att det smärtar ända ut i tårna när jag ser den förskräckliga bilden.

Tisdag

Idag var jag i skolan. Fick tillbaka ett gammalt NO prov, MVG! Mamma är för ovanlighetens skull nöjd med mig, dessutom är det ännu ett bevis på att ätstörningar inte har något med iq:n att göra. =)

Träffade han A idag i skolan, han är ganska rolig, lite obehaglig bara. Lite för på och flörtig eller hur jag ska beskriva honom. Jag är ju inte särskilt intresserad av honom men jag behöver ju inte vara otrevlig för det, eller hur? =P

Ska faktiskt ut och jogga med B om en liten stund, alltid roligare att träna när man gör det tillsammans med någon. Kanske inte just jogga dock, då är det härlig musik i öronen som gäller...

Mamma har gjort en härlig sallad. Utan dressing, så jag kan äta utav den. =D Roligt att faktiskt kunna äta något av det hon lagar... Är på gott humör idag som kanske märks? Haha, blir nog ett till inlägg sen när jag kommit hem och duschat.

Måndag

Hej, är inte riktigt på humör för bloggen idag, men jag ska försöka knåpa ihop ett blogginlägg i allafall! =)

Var hemma ifrån skolan idag. Hittade dock inget nyttigt i köket, det var så mycket att jag fick panik drack 1 liter vatten alldeles för snabbt och fick sedan gå och lägga mig igen med magont. Fick ett sms ifrån A (han som "räddade" mig ifrån J) tidigare idag, lite creepy eftersom jag inte har sagt det till honom. Men visst, jag låter han hålla på som han vill. Det skadar mig ju inte. Jag har inte tränat på hela dagen så ångesten kommer krypande nu, men istället ska jag göra lite "soppa" på köttbuljong och curry. Jag ska äta istället för att träna. Herregud, så kan jag ju inte göra! Nu ska jag träna.

rysk gymnast

Russian Gymnast Diet

Frukost: Ett glas apelsin/äppel juice.

Lunch: Fruktsallad (gjord på kiwi, apelsin, annanas och skalade äpplen) och ett glas juice gjord på någon av förgående frukter.

Middag: Glas med VANLIGT vatten och ett grönt äpple.


Vaken

Nu har jag precis vaknat igen. Tråkigt. Jag hoppades verkligen på att få sova, LÄNGE. Helst tills imorgon. Jag lär sitta vaken hela natten nu, för jag är pigg. Pigg och hungrig. Men hela familjen har gått och lagt sig och smyger jag ner i köket vaknar dom och undrar vad jag håller på med. Så det är ett stort (bra) hinder. Sitter och funderar på vad jag ska äta imorgon, fil, knäckebröd, buljong, sallad, gurka, frukt? Jag får panik, det finns sååå mycket mat... Jag kanske ska äta något jag inte brukar äta? Jag skolkar imorgon och så kollar jag igenom hela köket efter nyttigheter. Jag ser faktiskt fram emot det.

sova

Nu har jag joggat 5 km. Men det behövs tyvärr mycket mer för att förbränna allt jag drack igår... Synd att jag är så trött att jag måste sova nu, men man förbrännar ju kalorier när man sover också!

Oh, söta-killen-som-räddade-mig-från-J addade mig precis på msn! Exciting, ska prata lite med honom, SEN sova ;)


söndag


Förlåt om jag gjort några av er oroliga för att jag inte bloggat, men ni vet ju att jag är dålig på att blogga under helgerna =)

Jag kom faktiskt nyss hem ifrån B där jag har varit hela helgen. I fredags var vi så trötta att vi bara kollade på film hela kvällen. B hade inget onyttigt hemma så jag slapp undan allt sådant, tur! :D I går så var vi i stan och shoppade, jag köpte en piké och en tunika. Sen på kvällen så var det lite fest hemma hos B. Jag drack alkohol för första gången på ganska länge eftersom jag och J inte är tillsammans längre (hade ju lovat honom att inte dricka). Hade det faktiskt riktigt trevligt och killen som sa till J att låta mig vara ifred var också förbi en runda, men stack efter ett tag med sina kompisar. Hann i allafall prata lite med honom, han är söt! =)

Jag mår inte jätte bra idag men jag ska ändå ut och jogga om en liten stund, måste förbränna alla förödande kalorier jag har fått i mig iochmed att jag drack igår. Alkohol innehåller läskigt mycket kalorier... Usch.

JAG ÄR TRÖTT PÅ ALLT

Just nu orkar jag inte med detta längre. Jag orkar inte denna ständiga värken i min mage. Jag vill vakna upp på morgonen och kunna se fram emot något. Jag ser inte fram emot en enda sak. Inte ens att prata med mina kompisar. Det är bara jobbigt, jag vil skrika åt dem att jag är hungrig. Att dom ska sluta tvinga mig att le och skratta... Men jag ska klara detta. Jag vet att jag inte har rätt att gnälla för att jag har valt det själv. Men jag mår faktiskt inte bra. Jag gör inte det.

-rubrik-

  • Kelly Ripa enjoys her biggest meal in the middle of the day and eats lightly at night to keep the bloat away.
  • Mandy Moore puts coleslaw on her sandwiches instead of mayo and/or cheese! (Ew!)
  • Catherine Zeta Jones eats smoked salmon on black bread, and tops it with… crushed potato chips!
  • Kim Cattrall eats one ounce of dark chocolate (rich in antioxidants) every day.
  • Kristin Davis wears a Walk Vest (walkvest.com), which has a half pound of metal inserts that help her walk off even more calories during her workout.
  • Angelina Jolie drinks two cups of green tea daily.
  • Julia Roberts eats off of light blue plates and bowls, which are said to stimulate the appetite the least of any color.
  • Jennifer Hudson lost some weight recently on a high protein, low fat diet that included several glasses of cranberry juice every day!
  • Jennifer Love Hewitt refuses to diet, and eats biscuits and honey for breakfast most days.
  • Alicia Silverstone has trained her dog to bark anytime she heads for the kitchen to snack!
  • Uma Thurman claims that knitting keeps her hands busy and out of that cookie jar!
  • Heidi Klum eats a salad tossed with vinegar before going out to eat.
  • Tyra Banks swears by Spanx, a garment that holds it all in.

hatar mig

Var någon som skrev att jag verkligen måste hata mig själv.
Herregud, det är klart att jag gör.
Någon utan ätstörningar kan inte förstå det hatet jag känner mot mig själv. Det är verkligen stort. Det läskiga är att jag ju inte alltid känt så. Jag gillade mig själv ibland. Det är mer än 5 år sen jag gillade mig själv eller något som har med mig att göra. När jag ser mig själv i spegeln vill jag krossa den. Jag vill skära sönder varenda feta kroppsdel jag har. Försök nu inte få mig att känna mig skyldig när jag skriver såhär om mig, för att jag ska "tänka på hur andra känner sig som väger mer än mig". Fuck det :)

I mina ögon finns det ingen människa med mer misslyckad kropp än mig.

don't...

Don't do anything today that your body will regret tomorrow.


Jag ska inte äta.
Jag ska träna.

vittbröd...

J försökta prata med mig idag i skolan. Jag blev uppriktigt irriterad på han, när han la sina händer på mina axlar och tittade mig i ögonen så kände jag mig nästan äcklad. Helt otroligt. Så skönt. Han envisades med att försöka hålla kvar mig. Så kom det fram en kille som jag bara sett några gånger i skolan och praktiskt taget aldrig pratat med och sa till J att lämna mig ifred. Så gullig! Haha =) Så blev tyst och gick, haha.

Idag har jag ätit VITT BRÖD. Bara en bit. Det är mest luft.

Men usch, vem försöker jag lura? Det finns inget positivt med vitt böd. Jag är så dum. Jag hettsåt det nästan. Jag hade inte ens något på det, jag rostade det inte. Jag höll nästan på att kvävas av det, jag borde spottat ut det och tagit ett knäckebröd istället.. Det är så mycket man borde. Jag är misslyckas. Jag lyckas aldrig göra det jag borde. T.ex så borde jag träna nu men jag sitter här och latar mig, jag kan verkligen känna hur jag växer. Min mage är svullen. Tjock, tjockare, jag.

tjock = ful

Alltså. Det spelar ingen roll hur ansiktet ser ut, så länge man är tjock räknas man som ful. Kom igen, erkänn, jag är inte den enda som tänker så. Det vet ni. Jag vet nog att några av er håller med mig ;)

Har tränat, ätit gurka och pluggat idag. Ska hoppa in i duschen nu sen försöka sova =) Mår förvånansvärt bra idag. J är nästan glömd. Klart jag saknar honom lite, klart jag är arg på honom. Men man ska inte lägga ner energi på oviktiga människor. Föresten så betyder ju det att jag inte ska lägga ner energi på feta människor heller....

fortfarande ångest

Blängde lite extra på J idag i skolan, mohahaha. Har fortfarande sjukt mycket ångest över gårdagens måltid. Har ännu inte ätit något men ska äta lita gurka sen, det är ju mest vatten =)

Men nu ska jag ut och springa och sedan dansa = konditionsträning, bästa förbränningen ;)

ångest

Jo, mycket riktigt fick jag äta middag.

Pasta med lax.

Lax är en fet fisk. FET FET FET FET. Precis vad jag är, speciellt nu efter denna middagen. Ångesten går inte att beskriva. Jag kan verkligen känna hur jag sväller upp. Jag kan SE det. Det är inte normalt. Man KAN inte se skillnad på t.ex sina armars tjocklek efter en middag. MAN KAN INTE DET, INSE! Jag vet att man inte kan det. Men jag tror det verkligen ibland. Det känns så verkligt. Jag kan se det i huvudet, hur alla kommer titta på mig i skolan, har du gått upp i vikt? Nejnejnej. Jag måste göra något åt ångesten. Jag måste träna. Jag måste ut och springa. Jag tror faktiskt att jag på något sätt ska smyga ut och springa. Jag ska springa hela natten. Jag måste bli av med allt detta fettet. MAN BLIR INTE SMAL AV ATT ÄTA. Alla som säger det ljuger, MAN KAN INTE BLI SMAL AV ATT ÄTA. Man blir tjock av att äta. Mat=fett=tjockis.

Jag har tänkt på att jag har blivit allt mer paranoid. Ibland funderar jag verkligen på om vatten innehåller kalorier. Det är ju något som åker ner i magen, det borde ha kalorier. Borde.

middag?

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen, det brukar bli så på helgerna vet ni.
Var ute och festade igår, det är helt underbart att kunna flörta obegränsat. Haha, inte för att man menar något med det, men jag tycker det är jätte kul ;) J är faktiskt liiiite förträngd. Han finns fortfarande kvar längst bak i huvudet. Men jag måste se till att hålla mig sysselsatt, och som ni märker blir ju bloggen tyvärr lidande av det. Men jag ska försöka uppdatera lite oftare.

Idag har jag ätit två knäckebröd och blir kanske tvingad till att äta middag med familjen... Har redan äcklig ångest... :( Måste träna super mycket i morgon, jag hatar ju att träna. :(

låt mig gå vidare...

J sms:ade mig för en stund sen.

Från J:
Kan vi träffas? Snälla ******

Svar:
Nej. Det är för sent :)

Jag behöver inte honom nu. Även fast jag känner mig ganska ensam nu. Nu är det jag och Ana igen. Det känns nästan som om jag varit en normal tjej med J. Jag har inte haft tid att träna dagarna långa, sitta inne på pro-ana forum eller kolla thinspo långt in på morgonen. Det har mest varit det fysiska, alltså träna lite och inte äta. Jag har inte haft den där tiden att hata mig själv. Att stå framför spegeln och känna ett enormt hat mot sig själv, för det som tittar tillbaka är så MISSLYCKAT. Jag är SÅ MISSLYCKAD.

Jag behöver inte J, jag behöver bara någon. Någon som kan rädda mig från alla elaka tankar jag egentligen inte vill tänka...

hemma

Hej, är hemma ifrån skolan idag. Jag är faktiskt hemma för att syrran är sjuk och jag kände för att vara med henne. Men alla kommer tro att det har med J att göra. Morr.

Vi har tittat på en mysigfilm pappas flickvän hyrde igår, kommer dock inte ihåg vad den heter. Men vi satt mest och snackade. Ibland retar hon gallfeber på mig, men just nu är hon underbar :) Hon vet hur jag är så hon har inte ens nämt något om J. Vi snackade färdigt om honom igår. C har sms:at, J är i skolan idag och har tydligen frågat efter mig. Jaha, så nu är det dags? Han kan glömma att jag förlåter honom.

Syster <3

Har köpt massor av härliga saker :) Lite kläder och ohyggligt mycket småsaker och underkläder. Kan dock inte få J ur mitt huvud. Jag är så arg på honom! Hur kan man bete sig som han gjorde emot mig? Jag har inte heller varit perfekt, men han ska fan inte vara arg på mig för att han har varit otrogen! Åh. Killar alltså!

Åt fil med kanel och äppel idag till frukost. Syrran gjorde det åt mig :) Älskar verkligen henne, idag så tog hon fram kläder till mig, satte på min plattång (haha, hon såg hur mitt hår såg ut ;) ), skrev ut en uppsatts som jag skulle lämna in idag och gjorde frukost till mig. Medans jag fick ligga i sängen och morna mig lite och titta på tv. Hon är så snäll! Hon vet verkligen hur hon ska få mig på gott humör nu när jag är lite deppig. Förvånar mig att hon inte gjorde någon fet frukost som typ vitt rostat bröd med marmelad på. På stan var jag och B på mcdonald's jag beställde en cola light när hon hade gått och satt sig så att hon inte hörde att det var light. Jag vet, jag är paranoid, hon borde ju inte misstänka något bara för att jag dricker lightläsk. Men man måste vara försiktig.

shoppa

Hej, jag ska in till stan med B och shoppa loss nu. Nu är det slut på deppandet. Han ska suddas ut från mitt minne, han är inte ens värd en tanke. Visst svider det när jag tänker på honom. Men nu känner jag mer ilska än ... saknad. Som någon skrev ska han bara få en kylig blick av mig imorgon i skolan. Han var inte där idag. Fegis.

tomt

Har haft lite problem med att logga in på min blogg eftersom den är flyttad till den nya plattformen. Men nu funkar det.  Jag har pratat med J, på telefon. Ja. Bara lite snabbt, 1 minut kanske. Han sa att han inte vill ha något förhållande och att han har blandade känslor för mig. Han svarade inte på frågan om han verkligen har legat med någon annan. Ja.. Jag vet inte riktigt hur jag känner nu. Nu när det uppenbarligen är slut. På riktigt. Borta.

Men jag är sjukt ledsen... Men vad ska jag göra åt det? Jag kan inte göra något åt det. J har sin egen vilja. Det hemska är bara hur alla kommer spekulera runt det i skolan...

Usch, det känns helt tomt.

heartbroken

Tack för alla jätte söta kommentarer, det värmer verkligen! <3 STOR TACK TILL ER

Jag har snart gråtit i ett dygn. Jag har inte ätit något överhuvudtaget (bra,bra). Jag var inte i skolan idag, J har inte ringt mig. Den jävlen. Det har fortfarande inte sjunkit in, var den söta underbara killen jag älskade bara en roll? Utnyttjade han mig eller låg det verkligen något bakom detta?

Pappa och hans flickvän kommer hem om några timmar. Jag ska träna, duscha, föna håret och smila upp mig och be om lite pengar. Imorgon ska jag shoppa shoppa shoppa. Jag ska köpa allt snyggt jag ser. ALLT för att undvika att falla för någon äcklig frestelse och tröstäta och bara ge upp. Jag ska inte ge upp. Jag SKA SKA SKA SKA vara stark.

... men det är jag inte. Jag behöver stöd nu mina älsklingar. Jag vet inte om jag vågar prata om detta med någon av mina vänner. Jag vill på ett sätt, men vågar faktiskt inte visa mig sårbar för dom. Jag vill inte erkänna att jag blev totalt krossad.

krossad

Ni kan inte gissa vad som har hänt... Jag är så j*vla ledsen just nu.

Idag i skolan så kom J in till mitt klassrum när jag hade lektion. Så sa han att jag skulle gå hem till honom direkt efter skolan. Okej, sa jag och så bara stack han, han var jätte konstig. Bara stirrade likgiltigt på mig och sa "Kom till mig efter skolan". Så hoppade jag av en hållplats tidigare än vanligt och gick till J. Han öppnade dörren och tog tag i min hand och drog snabbt in mig på hans rum. Jag han inte ens hälsa på hans föräldrar som var hemma. Så när vi kom in på hans rum så drog han av mig jacka och nästan knuffade mig ner i sängen. Jag trodde bara han var... eh, väldigt kåt? Och så började vi hångla och allt sånt ni vet, samtidigt som han drog av bådas kläder. När jag hade bara trosor på mig så bara satte han sig på kanten av sängen och knuffade undan mig. Jag förstod inget och försökte fråga honom. Då blev han jätte arg, verkligen extremt arg och fick tårar i ögonen och började klampa runt i sitt rum och flytta på saker, kasta saker, skrika åt mig, samtidigt som han tog på sig sina kläder igen. Tillslut så lugnade han ner sig och satte sig i sängen, självklart så långt ifrån mig det bara gick. Så tittade jag frågande på honom och då exploderade han igen.

J: INGET, OKEJ?! DET ÄR INGET!
Jag: Men lugna ner dig lite... Det är ju något som är fel.
J: .... JAG HAR KNULLAT EN ANNAN. DET är problemet, fattar du?

Jag blev helt chockad. Vadå... Knullat en annan? Vem då? När?
varför? Var det bara något som hände, var det genomtänkt? Tusen tankar flög runt i mitt huvud och visionen av J med en annan tjej gjorde att jag började gråta. Jag ville verkligen inte göra det. Jag visste att det skulle göra honom så arg. Det blev han också. Igen. Han började irriterat slänga upp alla mina kläder till mig och mana mig att klä på mig. Så jag klädde på mig och satte mig på hans stol vid skrivbordet. Jag förstod verkligen inte vad som hade hänt, och på något sätt så kunde jag inte tro honom. Det kändes som om det inte var sant, som att han bara hittade på det där.

J: x (mittnamn) du kan gå nu. Okej? Gå, bara gå.
Jag: Alltså... Bli inte arg igen, men kan du inte förklara? Jag kan förlåta dig J, det kan jag faktiskt. Jag älskar dig och ger inte upp såhär lätt.
J: ... Men tänk om jag vill att du ska ge upp?

Sen kommer jag knappt ihåg vad som hände. Jag gick väl rätt ur J's rum, förbi hans föräldrar och hem. Jag förstår verkligen inte vad som hände. Jag vet fortfarande inte om han verkligen har haft sex med någon annan. Detta kom så oväntat. Allt var perfekt och nu är allt det fina vi hade krossat.  Herregud så ledsen jag är. Visst var jag ledsen när det tog slut med min förra kille också. Men J var speciell. Vi hade våra ups and downs om man säger så. Våra fina stunder är det bästa jag har upplevt.

Jag undrar hur länge han har velat bli av med mig... Jag förstår verkligen inte vad det är som har hänt. Jag trodde vi hade något speciellt. Jag var otrogen och han var beredd att ta tillbaka mig då. Om man gjorde det, om man klarade något sådant så borde det ju varit lite seriöst. Eller? Just nu vill jag bara dö. Han tycker säkert jag är äcklig. Har äcklig personlighet. Äckligt tjock. Det måste vara något sådant. Det är säkert för att jag har massor av fett på magen. J är värd en fin tjej. Ingen äcklig som mig. Fet.

Nu har jag absolut inget. Är det verkligen värt att stanna kvar i livet om det suger såhär mycket?

olika

J verkade lite frånvaranda idag. Nästan som när jag försöker få kontakt med honom när han spelar tv-spel.. Haha :P Hoppas bara det var en tillfällighet ;)

Träffade en av mina tjej kompisar idag, C, och då kom jag att tänka på hur olika man är. Jag lägger märke till varenda smala människa jag ser. Det första jag tittar på om någon är barbent/har leggings/tighta jeans är om dom är smala.

C: Men shit, kolla på hennes väska. Så ful!
Jag: Mmmm.... (Kollar på tjejens ben)
C: Men ser du inte?!
(tjejen har passerat)
Jag: Såg du inte hur smala hennes ben var? Galet smala!
C: Eee... Nä, men .. såg du inte hennes väska?
Jag: Jo. Men hennes ben! Hur kunde du missa dom?! Dom var ju som pinnar!
C: Eh, jaha? Äckligt.
Jag: Eh, ja, jo. Äckligt.

Jag förstår verkligen inte hur man kan missa när någon är supersmal. Det är verkligen det första jag lägger märke till.

söndag

Jag la ifrån mig kokboken igår. Men senare gick jag ner i köket och kollade igenom alla skåp och hela kylskåpet. Men jag lyckades övertala mig själv att bara ta ett äppel och sedan gå och lägga mig. Idag mår jag ganska bra, har precis druckit lite buljong med massor av cayenne peppar i för att öka förbränningen. Ganska gott faktiskt, fast det känns flottigt och onyttigt så är det nästan inga kalorier, tur det! Jag ska ta en dusch sedan ska jag faktiskt ut och jogga med J. Sedan måste jag ta itu med lite skolarbeten som jag skjutit upp... Det är ett helvete att skolan alltid ska bli lidande av den här vikt hysterin...
Ännu en bild på vackra Snejana


soon


I'm not there yet, but I am closer than I was yesterday.


bakelser

Jag har nu träffat J men han skulle till sin mormor och morfar så jag åkte hem igen. Han tyckte iallafall att mitt hår blev jätte fint =) Min gullunge.

Gissa vad jag sitter och bläddrar i nu? En kokbok... galet. Det är massor av bakelser och kakor som jag vill springa till köket och baka NU. Jag är ensam hemma också... Det betyder att det finns större risk för mig att hetsäta. Vill inte ju. Jag kommer ångra det såååå sen. Men just nu känns det ändå så rätt. Jag känner mig som en äcklig gris som tänker på bakelser och kakor nu... JAG SKA INTE.

Remember: You've come too far in life to take orders from a cookie/cake/whatever.


I HATE YOU


Kläder

Tack för alla supersöta kommentarer om min nya hårfärg, ni är så söta! Haha =)

Ska snart träffa J men tänkte lägga in lite bilder på kläder och så för det var någon som kommenterade och var nyfiken på min klädstil och om jag är klädintresserad och så. Självklart är jag klädintresserad, det finns inget bättre än kläder. ;)


Jag älskar klänningar! Har faktiskt en liknande som jag köpte i Los Angeles i höstas. Gillar ryggen!




Älskar mönstret =) Jag är en riktig sucker för mönster :D


Fräsch =)






SNYGGT! Fast utan skärpet..


T-shirten <3





Sådär, och jag orkade inte leta fram mina absoluta favorit kläder eller favorit märken så jag gick bara in på asos och letade fram lite saker så nu vet ni som undrade ungefär vilken stil jag har :)

blondin =)

Hej, nu är jag ensam hemma! Jag blev jätte nöjd med håret. Det finns inget blygsamt sätt att säga detta så jag säger det rätt ut: Fyfan vad jag passar som blondin! Haha, ska nog bli brunette efter sommaren igen men jag gillar förändringar.

image367image368

Före och efter :) Jag glömde ta en före bild men B hade visst en bild på mig som var tagen för någon vecka sen bara så det löste sig ;) Fint va? Haha jag är löjligt glad, ska överraska J imorgon, hoppas han gillar det.

blond

Hej, B har redan slocknat, hon var ju typ uppe hela natten igår så det är fullt förståeligt. Bara mer tid för er med andra ord!

Åt nog 5 nävar popcorn, lite sockerfritt godis och så drack jag ett glas cola zero. Har ångest nu. Vet ju inte hur mycket kalorier det är, blir galen! Ska nog cykla lite på träningscykeln. Annars kommer jag aldrig kunna sova, den bästa huvudkudden är ett gott samvete eller hur det är dom säger... Haha! =)

Jag och B fick föresten en galen ide tidigare idag. Jag ska bli superblondin imorgon. Är ju redan hyffsat blond men nu ska jag bli riktigt blond. Vi har köpt två blekningar och silvershampo så imorgon gäller det! Haha, inte riktigt likt mig att göra något sånt här hemma. Brukar inte våga göra det, föredrar frisören som den mes jag är.

valborg

Hej på er :) Snart kommer bloggandet bli som vanligt för B ska nämligen åka hem imorgon. Valborg var kul, var hos en kompis till Bea med massor av härliga människor. Vad gjorde ni för något=

Har faktiskt sluppit undan godis och sånt under tiden hon har varit här, tills nu... Ikväll vill hon ha filmkväll med godis,chips och läsk. Visst, om vi har popcorn som INTE ÄR SMÖRPOPCORN så är det helt okej, och sockerfritt godis kan jag säkert smyga ner i påsen, finns ju lite sockerfritt på ica, läsken däremot.. Får hoppas att det löser sig.

Föresten så drack ju inte jag något igår. Om ni minns så lovade jag ju J att sluta med det. Han stöttade mig igår och drack inte heller något. Jätte gulligt av honom tycker jag :)

RSS 2.0