food

image72
Frukost: ingen
Lunch: cola zero, om det räknas? Haha, vet att lightläsk är dåligt.
Middag: Knäckebröd.

Ganska nöjd med dagens matintag :) Men det känns alltid så onödigt efter, jag kunde ju tagit en promenad istället eller så.

Blir en bild på moi ikväll tror jag :)

Kommentarer
Postat av: Moa

jag vet vad du vill höra, jag vet hur det är men ändå måste jag säga det för att du ska förstå - du är smalare än nicole och dom flesta du visar bilder på. jag vet att 'min lilla kommentar' inte kommer påverka dig men wtf du är inte ensam, det är inte värt det. :S jag har varit som dig, inte lika illa ute but hey, jag gick ner 10 kg och hade jag ätit satt jag mig och lipade, tränade varje dag. men vet du? JAG SÖKTE SJÄLV HJÄLP. mina föräldrar såg inte vad som hände precis som jag tror att du gör. :S döljer det. man visar aldrig det minsta lilla blablabla och fejkar allt för att det ska verka okej, man vill ju inte att någon ska stoppa en, right? och det var när man fick höra kommentarerna om oj, vad smal du blivit som man växte och man fortsatte.. det är nästan värre av folk att säga så än att säga att man är tjock, för om folk sa det så var det ju ett resultat på all träning, man gick ner och det fick en att fortsätta för att man blev ännu smalare, precis som man ville. det är så för mig fortfarande, fick senaste höra det idag att det såg ut som jag hade gått ner i vikt. yesyesyes. jag fick kommentarer på min bdb om anorexiabarn (långt ifrån är jag, but still) och man VÄXER 'även om det är taskigt'. för vem vill inte vara smal? men seriöst, du måste söka hjälp. du kommer en dag inse att det är inte värt det, du kommer aldrig att bli lycklig om du fortsätter som du gör! :S du säger själv att du är nartuligt underviktig, räcker inte det? du är redan det, och nu efter TVÅ ÅR har min förbränning försämrats lite, under två år har jag typ kunnat äta whatever i want.

men sure. vill du dö för det, go ahead, du vet bara inte vad du missar. :)

2007-12-01 @ 19:18:22
Postat av: Melody

smart skrivet moa!

2007-12-01 @ 21:53:11
Postat av: Anonym

hej
tkr du e sjukt cool. hur kan du ha fått denna kropp hur gör du o hur lyckas du motstå alla kakor o bullar? har haft anorexia sj men dt vände pga av allt tjat från skolan o klasskompisarna, jag måste får tbx min sjukt snygga kropp tbx hjälp mej.. I adore u =)

kramis

2007-12-01 @ 22:21:20
URL: http://yeahelaway.bilddagboken.se
Postat av: Anonym

herregud, som att det är hon - hon är självklart 1000 ggr snyggare än den här bruden
en snygg människa skulle inte vara så jävla sinnessjuk som hon är

2008-01-30 @ 09:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0