food is evil

image68
Frukost: inget
Lunch: naturdiet choklad smak. smakar skit btw.
Middag: blir ingen .


Har inte hunnit träna ngt alls idag, förutom joggat 5 km på morgonen. Så jag har inte haft någon lust att smälla i mig massa kalorier när jag vet hur det blir ikväll.


glad

image67
Kom precis hem ifrån stan, var och shoppade lite med L. Hittade en het klänning som jag köpte :) Klart jag ska ha den på festen ikväll. Jag vet att det är mycket kalorier i alkohol men jag äter/dricker bara det som jag vill. Ja sant, mår jag bra av en bulle tar jag den. Men jag mår inte bra av en bulle, får sån himla ångest. Ska träna extra mycket på lördag så att jag förbärnner de extra kalorierna. Snart kommer one of my friends hit och så ska vi göra oss iordning.

crying

Nu gråter jag. Gråta, det jag är mest rädd för. "she fears if she cries that first tear the tears will not stop raining down" Precis så känner jag. Hört låten? -> Stand in the rain

Nu tycker ni att jag är patetisk. Vad gråter du för? Det finns mat i kylskåpet, ÄT BARA ÄT, hur svårt kan det vara? När du ändå håller på ta den här bullen, bli lika fet som oss. Du vill ju ändå bara ha uppmärksamhet.

food is evil

image66
Frukost: äppel och clementin
Lunch: Knäckebröd MED SMÖR & majs.
Middag: Kyckling och sallad.

JAG ÄR SÅ ÄCKLIG. Jag var helt ensam på frukosten & helt ensam på middagen, och i skolan var det fisk så ALLA ÅT LITE, ändå har jag ätit två saker till varje måltid! INTE HOPPAT ÖVER EN ENDA MÅLTID. Vad är det för fel på mig?


happy

image65
Idag berättade min pappas sambo att hon skaffat en träningscykel. JIPPI. gissa vem som kommer sitta på den 24/7? haha, jepp jag. Funderar föresten på att lägga ut en bild på mig igen. Men vissa anonyma kommenterar ju så taskigt så.. ja, ni fattar.

Föresten alla ni som tror att ni kan "rädda" mig genom att skriva saker som "ät, du kommer dö, ta tag i dig själv" osv. Bara sluta, det är inte så enkelt.


food

image64
Frukost: inget
Lunch: gurka
Middag: Buljong

answer

Kommentar:

"jag måste bara få påpeka att din blogg inte är så trovärdig. för det första heter hela bloggen "faker". Inga bilder visar ditt ansikte. Du skriver bara om vad du har ätit på din blogg, flera gånger om dagen. Nämner inte att du har några kompisar. Ingenting annat än mat. Sen står det att du är 20, fast du verkar gå i skolan? Och oftast brukar inte en anorexiasjuk vilja ha så mycket uppmärksamhet för sin sjukdom. Och det är ju lite intressant. För vad gör du detta för? Är det för att se hur andra reagerar på sånna extrema inlägg? Isånnafall är det jätteintressant. Det verkar ju vara många läsare och de flesta verkar jättekloka ang. vad man ska äta och må bra av."

Bloggen heter faker på grund av detta: about me    Länken verkar inte funka, men kolla mitt första inlägg :) där jag "presenterar" mig. Alla bör läsa det innan ni kommenterar ngt.

Och jag har faktiskt två bilder där man ser mitt ansikte :) kolla igenom bloggen så lär ni hitta dom, orkar inte leta upp dom och länka.

Jag skriver faktiskt inte alls vad jag ätit flera ggr om dagen, jag skriver en sammanfattning av frukost,lunch och middag, det gör jag för min egen skull, för att jag vill hålla koll, dessutom har jag fått kommentare där tjejer ber om att jag ska skriva vad jag äter.

Nej, jag är inte 20 år. Jag fyllde 15 i januari och går alltså i grundskolan. 20 år är den förvalda åldern som jag inte orkat ändra.
I början av bloggen skrev jag lite om mina kompisar men nu handlar bloggen mer om min ätstörning. Nej, jag vill inte ha uppmärksamhet för min sjukdom, jag skriver bloggen för att det är skönt att få ur sig allt. Det är faktiskt extremt jobbigt att hålla allt för sig själv, ibland när jag misslyckats totalt, vill jag kunna berätta det för en kompis, eller när jag är glad över att jag gått ner i vikt. Men jag kan inte berätta detta för någon jag känner. Därför skriver jag det i bloggen.

Verkar inte som att du läst min blogg särskilt länge.


i want to change myself

Smalare vader och lår, finns inget snyggare.

Mindre fett på ryggen, jag hatar hur min rygg ser ut. Finns inget snyggare än en riktigt skinny back. Right?

Glansigare hår, mitt hår är så fucking matt.

Starkare naglar, jag har alltid korta naglar för att de är så tunna.

solution:

Öka joggandet, gå från att jogga 5 km varje dag till 10 km, 5 på morgonen och 5 på kvällen. Stretcha extremt mycket, så att jag får slanka muskler.

Träna ryggen mera, finns massa övningar, orkar inte skriva.

Köpa glansdroppar.

Börja använda "nagel krämen" från yves rocher som jag fick av mormor.


kalorier

image63
Jag har börjat räkna kalorier (vilket jag aldrig gjort förut) men med hjälp av flertal olika sidor så har jag ungefär dagens "resultat":

alltså har jag fått i mig ca 160 kalorier idag, och tränat bort 459. Ligger på 299 kalorier minus.

mat

image62
Frukost: havregryns gröt med blåbär (perfekt, eftersom jag INTE vill ha sylt till).
Lunch: inget
Middag: mörktbröd med skinka (inget smör).

y'all think you know me..

but you don't.

Jag hatar att alla tror det känner mig, i skolan och så menar jag. Jag får ofta höra att jag är lättläst osv. Vad vet de om det? Hur kan de veta att det "läser" mig rätt? Haha, idiots.

check this out: snabb fettförbränning.

kanske har jag fel vad det gäller mjölk (om ni läst inlägget anorectic bitch förstår ni). kalcium diet, något att satsa på?


just how it is

image61

food is evil

image60
Frukost: äppel
Lunch: inget
Middag: Grönsaks soppa (buljong,morötter,palsternacka & kål) riktigt äckligt.

vägning

idag på morgonen vaknade jag med en stor klump av oro i magen. Idag var det hälsokontroll. Det finns inget sätt att komma undan på, om jag inte skulle gjort det idag, skulle det bara blivit en annan dag. Så jag började morgonen med att dricka så mycket vatten som möjligt. När det väl var min tur så tog jag upp en stor macka ur min väska, som jag tagit med hemmifrån, och så tog jag en tugga av den, öppnade dörren in till sjuksysters rum med munnen full av macka.
Jag: *nickar som hej och tuggar förfullt*
Sjuksyster: Hej! Macka? ;)
Jag: Ja.. jag hann inte äta frukost idag och så insåg jag att jag inte skulle klara mig utan frukost till  lunch, så jag fick köpa en macka helt enkelt.

Hon väger och mäter mig, när hon kollat hur mycket jag väger:
sjuksyster: du är fortfarande underviktig, men du verkar väldigt hälsosam trots allt, så får vi ju tänka på att du har tom mage också eftersom du inte hann äta frukost.

Hon såg inte ens det minsta misstänksam ut. This must be my lucky day.

Om ni undrar varför min sjuksyster inte reagerar när jag har ett bmi på 14 (kanske lyckades gå upp endel med hjälp av vattnet plus vikter i fickorna) så är det för att hon pratade med mina föräldrar om min vikt redan i första klass och då förklarade dom hur det var med min ämnesomsättning och att jag helt enkelt var född underviktig.

fetfetfet

image59
Jag känner mig som världens fetaste just nu, och ändå har jag inte ätit sen typ klockan två eller vad klockan var........... usch,  varför ser just jag ut såhär.

cooking

image58
Hjälpte pappa att laga mat för en stund sen, illa tänkte jag och fruktade att jag inte skulle stå ut med hungern. Men det blev faktiskt lättare, efter att ha hängt över maten i 30 min så är man inte så jävla sugen längre.

intervention kim


fat

image57
Just nu känner jag mig fan som en av dom tjejerna längst ut. Fuck.

too much

image56

Frukost: te

Lunch: taco bröd med gruka, avocado & salsa sås i. USCH VARFÖR?!

Middag: vet inte än, men tror jag slipper den.


this damn perfection

image53
perfection.
i want it soooo bad.
Känns ouppnåligt.

scary

image52
Jag mår inte bra, jag svimmade nyss, okej, det gör jag ganska ofta, men jag kan inte avgöra sakers avstånd plötsligt känns huvudet konstigt och så ser tangentbordet ut att vara typ 2 meter bort.. wtf is happening?

sämst

image50
Jag som bestämde mig för att fasta, dricka buljong någon gång ibland, och kanske någon frukt. men nehe!
Frukost: Havregryns gröt med kanel
Lunch: Clementin
Middag: inte än, men med tanke på hur jävla sämst jag varit så kommer jag väl äta det också.

bitch!

Minns ni detta inlägget? -> big is NOT beautiful
Vissa blev lite upprörda minst sagt, men jag bara ORKAR inte bry mig om alla som säger att det finns sjukdomar som gör en fet och massa, det är ju ganska tydligt att jag syftar på de som faktiskt kan hjälpa det.

Men denna kommentaren gjorde mig bara så himla irriterad:
Postat av:

Du säger ju själv att du är fet, så varför slutar inte du existera?

Detta är kopierat ifrån inlägget som personen ovan kommenterat:
Jag menar inte att alla feta människor ska raderas från jordens yta, utan att alla feta människor borde träna och gå ner i vikt, SÅ ATT DE MÅR BRA.

Om man kommenterar ett inlägg som man knappt läst är man ju helt borta. Hata er som kommenterar taskigt anonymt, ni kan inte ens stå för vilka ni är.

Jag tränar, och går ner i vikt, så anonym, tyvärr.


perfection

image49
Innan nicole gick ner i vikt så var hon ju väldigt mullig, och om hon klarar det så kan jag.
right?

i'm a child anorectic

Ännu en dokumentär :) endel har väl sett den men aja.

haircut

image48
Har klippt mig idag, blev bra tycker jag. Så nu har jag en ganska lång snelugg. it looks hot.
Föresten så åt jag två rutor choklad nyss. Vet inte varför, det var som att jag bara glömde bort allt, så jag bara åt upp dom. Så jävla dum jag är. Blir extra träning nu för det. Så måste jag träna extra mycket imorgon med, tror jag stannar hemma från skolan och kör att jogga 10 km och sen lite annat. Känner på mig att det blir mycket mat i helgen. Föresten så tror jag att jag numera har en boyfriend. Svårt att veta när man är tillsammans. Men men, trevligt va? så får vi ju se hur länge det håller.

ätit

image47
Frukost: Ett äpple, vet ni att det enligt vissa finns minus kalorier i äppel skal?
Lunch: Vatten
Middag: buljong med cayenne peppar.

hoodia

image46
Have you tried it?
Jag har. Det funkar verkligen inte på mig. Man ska typ kunna äta det ca 20 min innan en måltid, sen när man väl äter blir man jätte mätt. Verkar som att det är olika från person till person, för jag har hört om massa som det funkat på. Men inte på mig. 

THIN

Har ni inte sett dokumentären Thin så måste ni verkligen göra det. Jag hittade den idag(!) tror jag är lite efter. Jag vet att den ska avskräcka folk från anorexia/bulimia men jag tycker bara det är så intressant att följa dessa tjejerna. "If it takes dying to get there, so be it."


big is NOT beautiful

image45
Okej, some girls blev lite upprörda över mitt förra inlägg och undra om feta människor inte ska få finnas och massa. Nej, feta människor bör inte finnas. omg tänker ni då. Att säga att FULA människor inte borde få finnas, det är fel. Men att feta inte borde få finnas, MAN FÖDS INTE FET. Man äter sig fet, när jag ser en fet människa så lider jag med henne/honom, för troligen så mår dom inte bra med sitt utseende, men ändå har de inte viljekraften att lifta på sig och göra något åt det. Jag menar inte att alla feta människor ska raderas från jordens yta, utan att alla feta människor borde träna och gå ner i vikt, SÅ ATT DE MÅR BRA. inte köpa extra stora kläder som de kan må bra i.

Dessutom så sa jag bara att BIG IS BEAUTIFUL inte stämmer, i förra inlägget. Jag sa inget om att feta inte ska få ha fina kläder osv. Jävla bitches.

curvy

image44
"Det är mycket finare med lite kruvor", nej, jag håller inte med. Det ser lagom fint ut när Beyonce har sånna här klänningar, men mindre fint när det är naturliga bilder på henne på stranden.

Sen, "Big is beautiful" håller med det Josie, sånt skit snack!
och BIB (big is beautiful) på H&M, vilka försöker de lura? Det är inte vackert. Inte särskilt hälsosamt heller, vilket många verkar glömma bort, alla bara siktar in sig på hur ohälsosamt det är att vara underviktig.

brave girl

"Skulle vilja vara frisk, men samtidigt vet jag inte vem jag skulle vara då och hur det skulle vara och vad jag skulle göra istället. Ätstörningen har blivit en identitet."

Detta är inte jag som skrivit utan en annan tjej med en ätstörning, hoppas verkligen inte du tar illa upp om du läser detta. Tyckte bara de där stämde så jävla bra på hur man kan känna. Jag själv har länge känt mig väldigt annorlunda jämnfört med andra anorektiker. Anorexin har inte tagit över min personlighet, jag har vänner och lever någorlunda normalt. Förutom att jag inte vet vad jag skulle ta mig till om någon är smalare än mig. Det var så jag fick min äs, en ny tjej började i klassen och jag var osäker på om jag fortfarande var smalast (hon var väldigt smal) jag gick i 3:an då och det var nog där det började. Många har skrivit att jag är modig som vågar komma ut med min anorexi och tankar om den osv. men jag själv tycker inte jag är så modig, det är mest skönt att få ur sig allt :)

lack of faith

343791-43
när jag tvivlar så hjälper den här bilden.
jag ska klara detta.

'cause thats not what i want.

BMI

image40
Jag tycker det där med BMI iofs är ett väldigt bra sätt att kunna veta hur "smal" man egentligen är. Men samtidigt har vi alla olika propotioner. Det sägs att man dör om man har ett BMI under 10. & under 18 är undervikt. Själv har jag 14 blankt för tillfället. Men perfektion är ingen siffra.

vill du veta ditt BMI?

perfection

343791-39343791-38343791-37343791-36
Jag ska lyckas på riktigt nu, även fast jag bara äter ungefär en måltid om dagen så är jag alltid lika fet. Från och med idag är det a no food rule. Självklart kommer jag ju äta då och då, men jag vet att jag kan försöka mer än vad jag gör.
Perfection is my goal, and failure is not an option.

thanks bitches

image35
Frukost: knäckebröd
Lunch: nothing
Middag: clementin


Tack för alla snälla kommentarer :) verkligen, you light up my day.


food

image32
Frukost: ingen, mamma var inne i stan när jag steg upp, wiho!
Lunch: Grovtbröd med smör
Middag: Sallad

Längtar verkligen till jag får åka hem till pappa igen.

sacrifice

image31

anorectic bitch

image29
Okej, here's the deal, jag ska berätta lite om min ätstörning, har ni något mer ni vill veta så är det bara att fråga, så ska jag försöka svara. En grej till, jag vet att jag är sjuk och att vissa har svårt att förstå mig, men kommentera inte något taskigt för det.

Träning
Jag tränar 2-3 timmar varje dag.
Jag går upp vid klockan 6:00 varje skoldag och joggar 5 km, det tar en halvtimme. Efter skolan så dansar jag i 1 timme, har självklart pauser i mellan, dom är inte med räknade. och sen dansar jag vid 7 tiden på kvällen ännu en timme. Sen gör jag även ca 500 situps och träning för låren.

annan förbränning
All kyla ni kan tänka er, eftersom kroppen måste kämpa för att hålla sig varm så förbränner man kalorier. Jag har alltid fönstret öppet ett tag i mitt rum så att det är kallt där, jag duschar kallt, och anstränger mig inte för att klä mig särskilt varmt nu när det är vinter.

Mat

Jag äter en måltid om dagen, och äter oftast bara när jag måste.

vad?
Jag äter mest grönsaker, broccoli, gurka, sallad, selleri, morötter. Eller knäcke bröd. Ibland gör jag buljong och kryddar den med cayenne peppar, det ökar förbränningen (cayenne peppar) eller havregryns gröt med kanel, kanel förbättrar också förbränningen. Frukter, främst äppel.

Absolut inte
Dricker ALDRIG mjölk till något. Det är onödigt när man kan dricka vatten, och ingen blir misstänksam när man nekar till mjölk. Jag säger bara att jag tycker det är äckligt. speciellt tanken på att det kommer ifrån en ko.
Friterat. Ni fattar varför.
Bakelser.

Ursäkter
Ringer mamma/pappa när jag är med en kompis säger jag alltid att jag äter hos kompisen.
Är jag hemma så går jag ofta ut en liten stund innan vi ska äta och säger att jag ska till en kompis och äter där, egentligen så tar jag en powerwalk.
Jag säger att det var god mat i skolan och att jag inte vill ha så mycket mat.
Jag säger att jag åt på hemkunskapen och inte orkar äta ännu en gång.
Jag säger att jag mår illa.
jag säger att jag har migrän.
Efter att min syster hade godisförbud i ett halvår för att få 1000 kr, så sa jag att jag ville ha i ett år och få 2000 kr, och sen när det var över så sa jag att jag ville ha ännu ett år för att jag "ändå redan vant mig".  Då tycker ingen det är konstigt att man tacker nej till godis.
Och när jag nekar till andra onyttigheter som fritterat säger jag bara att jag inte vill bidra till miljöförstöring och dåliga arbetsvilkor där de framställer palmolja (som det är i de flest bakelser) eller så har jag bara "blivit lite nyttigare".

När suget blir för mycket
Då fryser jag in små funlight kuber och äter det. Kallt, sött & gott. Men inget socker.
Eller så tar jag och blandar chokladpuddings pulver med vatten och fryser in likadant.



don't feed the models

image27
Frukost: inget
Lunch: våfflor. VARFÖR måste mamma tvinga i mig massa?
Middag: Tacos

Mamma är hopplös. Hatar att vara hos henne. Men jag har dansat i ca 2 timmar sammanlagt, konditionsträning är ju bästa förbränningen så.

catfight

image26
Min syster är helt otrolig! Inte nog med att hon snor kläder av mig HELA tiden, hon måste förstöra dom också! Hon har spillt rödvin(hon påstår att det är saft, yeah right) på ett vitt långt linne med ett svart tryck på hollywood skylten och sånt. Vi var inne i en såndär turist affär när vi var där, och då ville hon inte ens ha ett sånt linne, men nu när hennes kompis sagt att det var snyggt när hon sett mig ha det, ja, då ska självklart min syrra sno det från mig. & mamma bara skiter i det.

suck.. någon som vill flytta till LA med mig?

no sir no dancin today

Lyckad kväll igår. Nu är jag hos mamma, hon bor lite utanför stan så det är ju inte överdrivet roligt direkt. Var nyss ute och gick så träffar jag mitt ex, han av alla! han bor inte ens här längre... Men tydligen så var han och hälsade på some old friends.

skinny bitch

image24
Friday, mhm, ikväll blir det utgång med friendsen. Men honey's tänk på att det finns mkt kalorier i det ni dricker. Blir träna imorgon då.

wait a minute

Frukost: inget
Lunch: inget
Middag: Majs

Tror jag ska försöka fasta till söndag från och med imorgon, jag är dålig på det. Blir jämt så super hungrig när jag fastar, allt kretsar kring vad jag inte får äta då, det är de enda jag kan tänka på när jag inte ätit på ca 2 dygn. Jag vill inte vara sån.


hotness

image22
mk got killer legs.

todays food


image21
Frukost: inget
Lunch: cola zero
Middag: En potatis & broccoli

look into my eyes

                                         image20
Jag är så fascinerad av Kiera Knightley, hon är så vacker, så perfekt ansikte.  Allt är perfekt på henne, visst, hennes hår är inte mitt dröm hår, hennes kläder skulle jag inte dö för. Men allt från höfterna och upp, hennes ben .är ju inte så förtjust i, helt okej, men inga avundar henne för. Hennes bruna ögon är dock något speciellt, jag älskar bruna ögon. Själv har jag gröna ögon, men har ofta bruna linser, vilket första gången var väldigt smärtsamt, det sved och jag kunde knappt se, men nu funkar det och det är värt besväret.

got a problem with me? ...

.. call 1800-kiss-my-ass

endel har kommenterat detta inlägget: she never slows down

Hur orkar ni?

Det här är min blogg, eller hur? jag lägger upp vilka bilder jag vill och skriver precis vad jag vill.

Jag ser ingen anledning till att jag ska .. vad var det, "skärpa mig"? & jag har ingen förståelse för att ngn skulle tycka att jag är en pinsam människa? Bör jag skämmas för mig själv? Förutom min kropp så kan jag inte komma på något jag borde skämmas för.

RSS 2.0