happy

image65
Idag berättade min pappas sambo att hon skaffat en träningscykel. JIPPI. gissa vem som kommer sitta på den 24/7? haha, jepp jag. Funderar föresten på att lägga ut en bild på mig igen. Men vissa anonyma kommenterar ju så taskigt så.. ja, ni fattar.

Föresten alla ni som tror att ni kan "rädda" mig genom att skriva saker som "ät, du kommer dö, ta tag i dig själv" osv. Bara sluta, det är inte så enkelt.


Kommentarer
Postat av: Melody

men fan, du kan ju försöka iaf? Du verkar jag VILJA ha ätstörningar, annars skulle du väl iaf kunna be några av dina vänner, din pojkvän (?) eller familj om hjälp? Vill du leva hela ditt liv med äs eller?

2007-11-29 @ 18:14:43
Postat av: faker

Melody: Jag vill ha äs på ett sätt, ganska uppenbart? Men jag hat-älskar det. Skulle aldrig drömma om att berätta för någon av dem. Ingen annan än jag själv ska ha kontrollen över mitt liv.

2007-11-29 @ 18:18:07
URL: http://faker.blogg.se
Postat av: catya

rädda dig? nej men kanske göra dig medveten om att du sabbar din kropp helt och hållet, du kommer att förstöra din ämnesomsättning , just nu är du ung men om du fortsätter så här kommer du verkligen inte få ett bra slut resultat , du kommer att vakna upp och inse att det är försent om du inte försöker att få bukt problemen nu, hur svårt det än är så är det endast du som kan ta beslutet om du vill bli frisk eller inte. hoppas du vänder på denna spiral innan du hamnar ännu djupare i sjukdomen

2007-11-30 @ 19:05:46
URL: http://catya.blogg.se
Postat av: catya

gumman jag menade bara att du förstör så mycket för dig själv, jag har en vän som hade äs och hon insåg det för sent, hon jobbade som modell och var inne i en sjuk karusell, nu är hon 30år och hennes tänder är förstörda och hon har jämt magproblem och hennes vackra blonda hårsvall är nu tunnt och platt :(
så lilla söta , försök iaf :)

puzz

2007-11-30 @ 19:39:06
URL: http://catya.blogg.se
Postat av: Anonym

SKIT I ALLA DUMMA KOMMENTARER; DOM VET INTE VAD DOM SNACKAR OM!!

2007-12-01 @ 16:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0