Personliga bloggare gillar ni väl?

SMS från älskling:

"Du går och lägger dig ensam, du somnar men vaknar senare av en hand över dina läppar. Du blir skräckslagen men när du tänt lampan ser du mitt välbekanta ansikte. Du är så glad att du inte ens bryr dig om att fråga hur jag kom in eller något, du bryr dig bara om att jag är där. Jag drar av täcket och *************************************************** sedan somnar vi i varandras famnar som världens bästa par."

Haha, allt fick inte vara med. För personligt får det ju inte bli. ;)

Jag saknar honom verkligen, men jag får träffa honom imorgon :) Föresten så sover B redan så det kanske blir några fler inlägg senare ikväll (natt).

argumentera med sig själv

Det gör jag varje dag. Tjaffsar med mig själv. En del av mig själv säger att jag ska äta, tacka ja till den där bullen, medan andra delen säger emot, ät inte, ät inte!

Ibland stannar jag upp och tänker på hur enkelt det verkar för andra. Som min syster, hon kan på en gång svara på om hon vill ha mer t.ex té. Men jag sitter där och tänker, ska jag, ska jag inte? Jag är kluven men sidan som säger till mig att jag klarar mig utan mat vinner alltid, nästan. Ibland undrar jag vilken av "sidorna" som är jag. Är det sidan som vill ha maten eller den som vägrar maten? Eller är jag bara en person som iaktar? Väntar på att få klartecken på vad jag ska göra. inte äta.

Nu är nog B färdig i duschen, måste gå! <3

mina mått

Hej på er :) Underbart väder idag va? B ligger och sover så jag passar på att blogga lite. Hon var så "arg" på mig igår att hon gick och la sig i vardagsrummet. J skickade nämligen massor av sms, stackarn gillar inte att sova ensam längre, KÅTBOCK!!! :D

Iallafall så tänkte jag lägga ut mina mått, det fick bli på en bild, så att det inte blir några missförstånd eftersom jag inte har stenkoll på vad allt kallas, midjan, vaderna, anklarna osv :P

image366
Måtten är inte exakta och dom gjordes förra veckan. Om ni på något ställe tycker att ni har väldigt mycket större mått än mig ska ni inte bli oroliga. Jag har nämligen lyckats bryta ner mina muskler väldigt mycket, så om ni har några cm större mått någonstans och ändå ser er själva som väldigt smala så är det troligen bara muskler och inte fett ;)

mått

En läsare frågade om jag inte kunde lägga ut lite av mina mått här på bloggen, och det är klart jag kan :), later. Kan inte nu eftersom jag bor tillsammans med B 24/7 men just nu duschar hon, sedan ska vi ut och gå en runda faktiskt, härligt va? :)

Idag är jag social och glad, tur för B va? Haha, nä mest tur för mig eftersom jag ändå lyckas fejka att jag är glad vare sig jag vill eller inte. Inte ofta någon märker att jag är nere, tur det :) Det är därför jag har denna bloggen ju, för att få vara ärlig mot några, numera ca 300 personer. Ni känner mig nog bättre än mina bästa vänner, trots att ni inte ens har sett mig IRL. Eller.. dessvärre har kanske någon av er gjort det, haha. Men ni känner mig ju inte för det. ;)

kort inlägg

Tänkte bara skriva ett kort inlägg nu eftersom det troligen inte blir några fler idag. B är här och duschar just nu, sen ska vi kolla på avsnitt 14 från Gossip Girl, vi är lite efter med det men så kan det gå. Vilket avsnitt är ni på här i sverige? Alltså ni som följer det på TV:n.

Ska in till stan imorgon med B och shoppa lite. Pappa har nämligen gett mig 3 000 kr att leva på nu medans han är borta och eftersom varken jag eller B äter särskilt regelbundet så kan jag bränna pengarna på något annat än mat :)

och när jag säger att B inte äter regelbundet menar jag inte på det sättet jag gör. Hon lever nämligen på cola, kaffe och godis. Dessutom röker hon, jag tycker det är extremt ofräscht att röka...






hihi

hihi, vissas kommentarer är så otroligt ointressanta att jag bara orkar läsa första raden i dom, och ni läser hela mina inlägg och orkar sedan lägga ner tid på att kommentera. Så gulliga ni är då. Självklart gäller inte detta ni som faktiskt förstår vad jag menar, ni är faktiskt gulliga, på riktigt :)

Var till och med en tjej som skrev ett helt inlägg om mig, vilket waste of time. Jag läste knappt första stycket.

Men nu till något annat. På sista tiden har min mage blivit "bråkig". Jag har helt enkelt en konstig känsla i den, luftig obehaglig känsla, inte gaser om ni tror det :D Utan mer som bubblor, typ. Om jag ligger ner och är helt avslappnad och tittar på min mage kan jag se att det står upp på vissa ställen, och om jag trycker där så försvinner det och känns lustigt. Typ som om jag har massor av bubblor i magen, verkligen märkligt..

Jag är helt ensam hemma hela veckan. Syrran är och ska vara hos mamma hela veckan. Pappas flickvän är fortfarande borta och pappa ska till Köpenhamn. HÄRLIGT! B ska snart komma hit och ska bo här stor del av tiden. Vi ska vara "sjuka" på dom få skoldagarna vi har denna veckan och vila upp oss inför valborg ;) Är på gott humör just nu, sitter och tuggar på funlight isbitar, gott och kalorisnålt.

tjockis

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men så kan det va ibland ;)

Allas reaktioner på mitt förra inlägg är ganska roande. Vissa håller med mig, till er: TACK <3 Vi måste verkligen sluta försvara tjocka människor. Varför är fett ett så känsligt ämne? Jag sa inget om att jag hatar tjocka människor. Jag sa att jag ogillar just HENNE. Ändå börjar alla dra upp fettma osv. som denna tjejen INTE har.

Men vi ändrar på det då. Säg att hon är en helt normalviktig tjej som har väldigt dålig kondition pga hennes dåliga kost. Hon låtsas vara nyttig och äter saker som uppfattas som nyttiga (som nötter och naturgodis). Hon äter massor av socker hela tiden och skyller sedan sin dåliga kondition på ... hm, ja låt oss säga astma, som hon inte har.

Skulle ni reagera likadant då? Skulle ni påstå att jag inte gillar personer med dålig kondition?

Förstår ni vad jag menar? Jag skrev aldrig att jag ogillar hennes utseende och att det var därför jag inte gillar henne som person. Utan jag nämde att hon var fet och då tror genast ni att det är därför jag ogillar henne. Även om hela inlägget handlade om vad hon GÖR och inte om hur hon ser ut. Vilka är det som är ytliga här egentligen? :)

Jag ogillar henne helt enkelt för att hon är en gnällig wannabe som skyller sina problem på andra.

tjocka människor.

En tjej i min klass är tjock. Riktigt tjock. Hon klagar jämt på det och så tror hon att hon är nyttig för att hon alltid äter naturgodis, nötter och festis. Naturgodis innehåller inte mindre kalorier än vanligt godis, det är massor choklad. Den enda skillnaden är väl att naturgodis är naturligare. Sedan nötter: nötter är riktigt fett! Fetare än choklad! Det är inte bra med nötter, bara ~1 näve om dagen. Sen har vi festisen; festis är inte okej bara för att det är bättre än cola.

Jag tål henne inte. Hon påstår också att hon bara är fet för att hon har anlag för det och att det inte på något sätt har med vad hon stoppar i sig att göra. Grejen är att hon ALLTID är hungrig, trots allt naturgodis hon äter, plus lunch i skolan. Hon vill alltid ha mer. Jag blir äcklad av henne. Jag sitter alltid och stirrar på henne i matsalen så att jag tappar matlusten.

It's okay to hate that kind of fat people.

torsdag

Det har varit ganska härligt idag. Har fortfarande inte ätit något och snart kommer B hit. Vi ska planera massa inför London sen ska vi plugga lite på vår engelska redovisning :)

Vår matte lärare var sjuk idag så då fick vi en vikarie, och inte vem som helst. Praktikanten som kysste mig för jätte längesen. Ni som läst min blogg länge kanske kommer ihåg att jag skrev det? Han vågade knappt titta på mig, han är väl livrädd för att jag ska berätta för någon. :P Riktigt kul var det iallafall.

Föresten ska min klass till simhallen nästa vecka, jag orkar det verkligen inte. Jag vill inte. Jag vill inte visa mig inför alla människor. Men jag är nästan aldrig med på idrotten så jag riskerar typ IG.. Vet inte vad jag ska göra. Jag vägrar få IG i slutbetyg, men jag vägrar visa mig i bikini framför hela min klass. Helt blottad. Så naken. Framför alla. Dom kan se varenda millimeter av mig vibbrera när jag går längs med bassängen. Min äckliga mage, mina stora lår, min rygg.

Hej på er

Idag startade jag dagen med ett knäckebröd och vatten, åt ett till på lunchen och ett när jag kom hem ifrån skolan. Nu har jag precis ätit 2 dl keso. Känns helt okej ja, jag är hungrig men sånt är livet. Hunger hurts but starving works...

Har inte träffat J på hela dagen så han kanske kommer hit senare och sover här, det är helt okej för pappa så :) Det är bra det.

Föresten kan jag inte låta bli att skratta när jag läser några av kommentarerna på förgående inlägg. "Kvinnor har mens" "Hur skulle han reagera, dumpa dig?" Alltså, läser ni ens vad jag skriver eller är ni retards? Haha, förlåt. Men det handlar inte om faktumet att jag har mens, utan avsaknaden av den, okej? Och att jag nu plötsligt har mens skulle kanske få J att tänka på att jag inte haft det tidigare i vårt förhållande vilket kanske får honom att ana något... Så dumma vissa av er är ;)


London

image364
Jag har mens nu, vad var det jag sa? Skit mens. Jag har klantat mig:
 
Jag har aldrig låtsats haft mens för J. Så... hur kommer han nu reagera när jag helt plötsligt har det.. för första gången på evigheter? Jag är så korkad. Tänk om han frågar om det, jag vet inte ens om han kommer tänka på det, men om han gör det... Vad gör jag då? Jag kan inte förklara på något bra sätt att jag inte haft mens på... ja, skit länge. Får hoppas att han inte tänker på det. Killar är ju som dom är, haha.

Idag har jag haft en vilodag. Bara sovit, inte ens gjort några situps, men jag känner att jag inte kommer klara att sova (samvetet bråkar) inatt om jag inte gör några så jag får väl bita ihop och göra ca 500... Hatar det. Jag ska föresten åka till London i sommar med en B. Hur kul är inte det?:D Blev chockad när mamma gick med på det, det blir bara jag, B, B's syrra och någon av hennes kompisar då :)

Imorgon ska jag äta föresten! Tre knäckebröd med gurka på och 2 dl keso.

Snygg!

image363
Jag har hittat den. Min dröm baddräkt (bikini?).
Från victoria's secret.

en vän

Ibland tänker jag på hur gulliga vissa av er är, när ni peppar mig, det finns även personer utan äs som har peppat mig här på bloggen och då undrar jag: Skulle ni göra det om ni träffat mig? Om jag var mer verklig för er? För mina vänner är underbara, men jag vet att de aldrig skulle ha förståelse för mina tankar. Tänk om någon av er underbara människor kunde bo granne med mig, det skulle vara underbart. Tänk om jag faktiskt är granne med någon av er? Läskig tanke egentligen.

Jag vill bara kidnappa er! Haha, sötnosar :)

Måndag

image362

Nu har J åkt hem och jag saknar mamma. Vill hem till henne <3 Detta är riktigt ovanligt förstår ni, då jag och hon oftast bråkar. Men jag vill till henne nu. Orkar inte sitta här hemma och känna mig... osynlig. Lite uppmärksamhet är alltid kul, åtminstone när det kommer ifrån föräldrarna. Pappas flickvän är i London och hälsar på en gammal vän och pappa är nog på jobbet... vet faktiskt inte var han är. Saknar honom också. Saknar dom tillsammans.

Jag känner föresten på mig att jag kommer få mens närsomhelst. Har inte haft den på jätte länge nu, ni kommer ihåg när jag fick den i början av mitt och J's förhållande? Det är inte kul. Jag hatar mens. Vem gör inte det?

Har föresten klarat mig ifrån att äta idag. Funderar på att äta lite på onsdag. Keso och knäckebröd med gurka eller något liknande. Vill verkligen inte riskera att hetsäta.

en lista

Nu har jag hittat en lista, från denna tjejens blogg. :)

Piercingar: En i varje öra.
Tatueringar: Nej.
Längd: 1.68
Skostorlek: 38
Hårfärg: Blonda slingor.
Är du kär i någon: Oja!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej.
Tänker du på självmord: Om att jag tänker att det är värt att dö för att bli smal så: Ja.
Tycker andra att du är attraktiv: Vissa säger ju det...
Dricker du: Gjorde.
Använder du droger: Nej.
Röker du: Aldrig!
Vilket shampoo använder du: Goldwell
Vilken parfym använder du: Mariah Careys just nu.
Vad är du rädd för: Att bli fet, mörkret och höjder.
Gillar du att tvätta: NEJ.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Självklart! :D

SENASTE..

Film du hyrde: "sweet home alabama" med syrran :)

Film du köpte: Längesen..
Låten du lyssnade på: Någon dålig idag i skolan :(
Låten du hade på hjärnan: Den dåliga låten från skolan.. :P
Låten du laddade ner: Elevator - Timbaland
Personen du ringde: J :)
Tv program du tittade på: ANTM, på datorn.
Personen du tänkte på: Mamma faktiskt.

FÖR ELLER EMOT...

Långdistansförhållanden:
Emot, tror jag.
Utnyttja någon: Emot.
Självmord: Emot..
Teenage smoking: EMOT
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

FAVORIT..

Mat:
Kyckling och potatissallad
Låt: Curly sue ;)
Sak att göra: Titta på TV :)
Sport: Dans.
Dryck: Redbull (L)
Kläder: Tunika.
Film: Vet faktist inte :)
Bil: Mercedes

HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke:
Ja, tyvärr.
Gråtit över en flicka: Tjejkompis, ja.
Ljugit för någon: Ja, flera gånger varje dag.
Varit i slagsmål: NEJ
Blivit arresterad: Nej.

ANTAL..

Gånger du varit kär:
2 tror jag.
Gånger ditt hjärta brustit: Eftersom jag har tillbaka J nu så kan man ju säga att det är lagat ;)
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte, kanske 2...
Tjejer du kysst: 3, på fyllan.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Kanske 5 st, vet inte riktigt. :D
Ärr du har på kroppen: Ganska många

Ska bli skoj: Att träffa J om en timme!
Ska inte bli skoj: Att träna sen.
Sparar till: Inget
Väntar på: Att syrran ska komma hem.
Pålägg som gäller: Helst inget, gurka?
Dagens dryck: Vatten

SENASTE..

Bok du läste:
Törnfåglarna, med skolan.
Personen du fick mail av: Spam typ.
Personen du fick brev av: Tandläkaren? :D
Personen du fick sms av: B.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: År sen... Mamma och pappa är ju skilda.
Saken du köpte: En T-shirt.

Vad har du gjort idag: Varit i skolan.
Var det kul: N E J
Hur tidigt stiger du upp: Jätte tidigt på skoldagarna, väldigt sent på helgerna.
Gillar du att slåss: Nej.
Vad ska du göra ikväll: Träna.
Är du seriös: Båda.
Vad är du allergisk mot: Inget tror jag.
Var har du ont: Magen.
Använder du hårspray: Ibland.
Kan du stå på händer: Ja, faktiskt! :D
Favorit serie: Gossipgirl så klart.

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan.
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Vet inte.
Salt eller socker: Socker.
Gillar du ketchup: Nej.
Är du glad nu: Lite.
Var du glad igår: Nej.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: RnB
Stockholm är: :)
Göteborg är: kul ibland.
Kan du sjunga: Nej.
Mer värt än guld: Min syster.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: England

lista?

Någon läsare som har någon lista som jag kan fylla i och lägga ut här på bloggen? Ser dem förjämnan på bilddagboken och ibland ute på bloggar. Jag lämnar självklart inte ut vart jag bor, mitt fullständiga namn eller vilken skola jag går på. :)

tjocka äckliga fetto.

Det är jag det. Jag blev kvar hos J över natten Fredag-Lördag, det var inte meningen men han blev jätte jätte full och jag var tvungen att stanna kvar med honom. Nästa dag låg vi bara och softade och så orkade jag inte gå hem på lördag kvällen så jag sov där och kom hem nu. Att jag spenderat hela helgen hos J innebär självklart att jag ätit. Massor. Två knäcekbröd och räksallad i lördags och spaghetti och köttfärsås(J's favorit mat) idag. Jag tror helt ärligt att jag inte ska äta mer på hela veckan. Jag är ju inte direkt för svält eftersom det, för mig, oftast leder till att jag hetsäter. Men nu behöver jag det verkligen. Jag vågar inte väga mig. Jag ska vänta tills imon, då har endel av den förödande vattenvikten som försvunnit, jag skulle nog svimma om jag fick se vad jag väger nu, och veta att det inte är vatten utan: mat.

Föresten så var festen ganska trevlig. Det var endel där som jag kände, vissa jag inte träffat på evigheter, så det endel gammla minnen väcktes till liv. Sen blev alla jätte fulla, speciellt J (ganska taskigt med tanke på att han visste att jag inte skulle dricka...) så jag fick ta hand om honom och så kände jag mig lite obekväm när alla hade jätte kul åt saker som jag tyckte var, skit tråkiga. Är man verkligen löjlig när man blir full?
image361

fest ikväll

Fest ikväll hos J denna gången faktiskt. Han vill att jag ska vara där, så jag kommer, även om det lär vara massor som jag inte känner. Men det är alltid roligt med nya människor. Dessutom ska jag inte dricka heller, få se hur kul jag kommer ha med ett gäng okända människor helt nykter... Låter inte så lovande, för dom kommer ju vara dyng. Haha.
image360

thin

Hunger is a feeling; thin is a skill.
image358

rulltårta

J åkte precis hem till sig och jag är jätte glad! Jag behövde inte äta något alls! J var inte hungrig och ingen förutom syrran var hemma. Är fortfarande bara jag och hon hemma, jag är rädd för att hetsäta nu. Det blir alltid större risk för det när ingen är hemma. Vi har fortfarande kvar den äckliga rulltårtan i kylskåpet. Ska nog gå och slänga den eller typ hälla diskmedel på den! Haha, finns ingen risk att jag äter den då.

Torsdag

Matte provet idag gick bra, så jag är lättad! Matte är nämligen ett av ämnena jag sattsar på, även om jag mest gillar geometri.

J kommer hit efter att han slutat, om 1 timme ungefär, så jag ska försöka träna lite och ta en dusch innan.

Haha, J ringde nyss och sa "Jag vill ta dig nu" och la på! Sötnos. Men jag hoppas inte det betyder att han skolkar sista lektionen, för jag måste verkligen träna med tanke på att jag åt rulltårta igår... Har ätit två skedar keso och ett knäcke bröd med gurka på än så länge. Får se hur jag ska göra med maten sen, J vill nog äta här... Men han är inte så uppmärksam så jag kan nog smussla undan det på något sätt.

image357
Ja, jag älskar Snejana. Det finns ingen snyggare!

pluggat

Förlåt för att jag inte bloggat idag, men jag har faktiskt pluggat! Kom på att jag har matte prov imorgon, så jag har råpluggat hela dagen, håll tummarna för mig imorgon?

Har inte lyckats hålla mig borta från sockret dock... Kom på massa löjliga ursäkter, "jag ska ju plugga hela dagen, jag kan unna mig något". UNNA MIG NÅGOT? Är jag inte riktigt klok? Nej, det vet ni ju att jag inte är. Jag åt två bitar rulltårta som vi hade hemma. Jag har hunnit göra 500 situps, ska göra 500 till när jag skrivit klart det här.

Stackars J knuffade omkull en projektor i skolan idag, haha, jag kunde inte låta bli att skratta. Så blev han sur på mig! Det gulligaste jag sett, "Sluta, som att du inte gjort något sånt någon gång!?". Nej faktiskt inte. Jag är verkligen kär i den här killen! Han är det finaste som finns. Förlåt, ni ska inte behöva läsa sån här smörja! Haha, fast allt jag skriver är smörja...

Tisdag

Var hemma ifrån skolan idag, sa till mamma att jag skulle dit och åkte hem till pappa och var där istället. Tränade massor och åt knäckebröd och selleri. Har nyss pratat med J i telefon, han är fortfarande gammla vanliga J, men jag oroar mig för att det ska brista. Jag vågar knappt prata med andra killar. Vill kunna slappna av. Men får se det på den ljusa sidan, jag mår bra med honom nu! Innan kunde jag bara ligga och längta hem för att mina ätstörningar tog över...
image356

Inbillad fulhet

En av mina vänner lider av inbillad fulhet. Låter riktigt annorlunda va? Hon är jätte söt, så säger jag inte bara för att hon är min vän, hon är verkligen det. Trots detta har hon aldrig haft en kille, det är för att hon är så osäker på sig själv. Hon gömmer sitt ansikte hela tiden, har en lång lugg och låter resten av håret hänga långt in på ansiktet. Lyser solen henne starkt i ansiktet tar hon genast upp händerna för att skugga det, försöker någon ta kort svimmar hon nästan. Hon brukar ofta studera sitt ansikte med avsky i ögonen. -Jag är så ful.
Jag vill bara krama om henne och få henne att förstå. Jag vet att det finns personer som lider av någon slags sjukdom som gör att de tror att de är otroligt fula, även om de är vackra.

Så ibland så tänker jag att jag kanske bara inbillar mig ibland. Jag kanske är motsattsen till klumpig, stor, tjock och äcklig. Jag kanske egentligen är graciös, lätt och nätt? Nej. Jag vågar knappt tänka det faktiskt. Jag är tjock. Jag bara VET det. Jag vet det.

jag och J föralltid

image355

Har träffat J idag och jag kom precis hem ifrån honom. Är hos mamma nu.. Inte jätte kul, men hon kanske ska få sin systers hund! Hon ska flytta till en liten lägenhet och har fått ett nytt jobb och så frågade hon mamma om hon vill ha vovven. Mamma har inte bestämt sig än men jag och syrran har tjatat lite, klart vi vill ha en hund! Förstår ni vilken underbar ursäkt till att vara ute och jogga/promenera? Nu kan jag äntligen vara oftare hos mamma! Är sällan hos henne eftersom hon håller sån koll på allt jag gör, vill inte göra henne misstänksam. Jag ska inte oroa henne över något som hon inte kan göra något åt. Det är faktiskt inte hennes fel. I vissa fall är det föräldrarnas fel. Föräldrars ord kan göra så ont. Barn och ungdomar suger åt sig som tvättsvampar av vad deras föräldrar säger. De tror att varenda ord är sanning. Säger mamma att jag är tjock så är jag det. Det är helt mitt eget fel detta, inte medias, inte mina vänners, inte mina föräldrars. Jag känner mig så ensam ibland. En så tung börda (ja, idag är det en börda) vilar på mina axlar. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska säga något till J. Innerstinne vet jag att jag varken kan eller kommer säga något, men det känns så fel. Så fel att ljuga för min älskling...

Vi åt mackor idag föresten. Äckliga tjocka feta mackor. Massor av kalorier. Mjöl. Mjöl. Mjöl. Jag tog bara ett tunt lager med smör på. Men två mackor är väl okej? NEJ. Vad håller jag på med?! Det är inte inte inte inte okej! ALDRIG. Nu måste ni skälla på mig. Jag måste träna, peppa mig!

godmorgon!

image354

Godmorgon sötnosar! Jag har nyss tränat, det är nämligen ingen hemma, förutom min syster, som fortfarande sover djupt. Har spinnat i 30 min och måste snart hoppa in i duschen. Känner mig så härligt pigg och glad idag! Har ätit ungefär en halv dl selleri också, fy vad äckligt det är... Men bara 4 kalorier än så länge! Så kalorisnålt, som sagt.

Föresten, har fått endel önskemål på att jag ska tipsa om ana bloggar och sidor. Visst kan jag tipsa om ana bloggar, men inga pro-ana sidor. Jag har fått kommentarer om att min blogg skulle göra småflickor sjuka, och om min blogg kan göra det, då vill jag inte ens tänka på hur stort inflytande pro-ana websites har. Jag tipsar absolut inte om några sånna sidor. Jag känner tjejer som fått anorexi av att vara inne på t.ex pro-ana forum. Men ni ska veta att jag inte läser många ana bloggar, jag får kika runt lite så kommer det en "lista" senare idag.


skinny skinny skinny

image352
=
image353

?

zero

ÄNTLIGEN funkar blogg.se. Jag har försökt blogga ända sedan J åkte hem idag på morgonen. Vi hade det jätte mysigt, åååh, jag är så lycklig nu! Allt är som vanligt. Jag älskar verkligen honom. Jag vet att jag inte känt han länge, men vi har gått igenom endel tillsammans, och jag älskar honom verkligen! Förutom hans löjliga beteende förut så har han varit underbar. Helt underbar. Vi är som perfekta för varandra. Ni hör ju hur löjligt kär jag låter.

Då till det som tynger ner mig; Jag ljuger för den jag älskar. Även om det mesta är små vita lögner så vet jag att han litar på mig nu, därför gör det så ont i mig när jag ljuger för honom. Han tror på varenda ord jag säger, om att jag ätit och vad jag gjort under dagen t.ex. Jag vågar ju inte berätta för honom. Jag KAN inte berätta för honom. Men frågan är hur länge jag kan vara i ett förhållande och inte berätta något om mina ätstörningar. För det här är inte som tidigare förhållanden jag har haft, inte som med L t.ex. Detta är något helt annat.

Idag har jag druckit cola zero och ätit lite selleri. Selleri är otroligt kalorisnålt men såååå äckligt. Känns bra iallafall, får dessutom inte ont i magen av cola zero längre, det är bra. Jag som älskar läsk ;)

Lördag med J

image351
Jag träffade J igår, han kom äntligen hem till mig. Jag vägrade svara på telefonen. Han bad faktiskt om ursäkt också. Han sa som många av er gjorde, två fel gör det inte rätt. Han förstår att jag har ångrat mig och att hämnas är bara löjligt. Jag mår underbart bra, men något inom mig håller borta den där fullständiga lyckan. Jag vågar inte riktigt lita på att allt är löst, bara sådär. Tänk om det där... konstiga, kommer tillbaka? Aja, det får vi se idag, J kommer om tre timmar och ska sova här. Så jag hinner träna rejält, men ingen mat blir det. Vågar inte äta något för det kan ju vara så att jag blir tvungen att äta något med J... Ångest.

Nu ska jag dra på mig ett bar joggingbyxor, jogga ute, trots ont i mina fötter. Jag orkar verkligen inte anpassa mig efter dem längre. Smärta är bra, då blir inte känslan av hunger så intensiv.

ni är söta.

Tack för alla era gulliga kommentarer <3 Massa kärlek till er alla!

Idag har jag totalt ignorerat J. Han har sms:at mig och frågat om jag ville träffa honom och sånt där men han får be mer om det ;) Jag vet att jag har gjort fel, men jag sårade honom inte medvetet, det han håller på med gör han enbart för att såra mig. Men jag tänker inte ge upp. Det vi hade var så underbart. Var riktigt riktigt längesen jag känt mig så lycklig som då, och jag ska göra allt för att få tillbaka det.

Har ätit ganska mycket idag så jag mår inte alls bra..

1 grov macka.
10 (tjocka) gurkbitar
½ portion havregrynsgröt
1 äpple med kanel
1 knäckebröd.

Jag skäms över att skriva allt detta. macka OCH havregrynsgröt på en dag... Jag har legat i sängen och försökt hålla mig ifrån att gråta hur länge som helst, det är inte skönt när allt släpper. Faller en tår slutar de aldrig. Tro mig, jag vet. Grät för ett tag sen och jag kunde verkligen inte sluta. Det bara fortsatte och fortsatte! Tårarna tog aldrig slut! Jag ska träna, imorgon. Dum jag är som skjuter upp det.. nu måste jag gå och lägga mig med dåligtsamvete - det värsta som finns.

image350

ledsen.

Ledsen är vad jag är just nu. J och jag träffades idag så fick han ett sms, jag tog hans mobil och gav den till honom eftersom den låg bredvid mig. Han visade sms:et tydligt för mig, inte direkt "KOLLA DETTA", men han dolde det inte precis. Var från en tjej, väldigt flirtigt sms, så svarar han, när jag sitter och kollar, dubbelt så flirtigt. Jag vet att jag inte var mycket bättre själv. Men jag förstår inte vad han håller på med. Så bara hånler han åt mitt bedrövade ansiktsuttryck och pussar mig på pannan. Så fortsätter han sms:a med henne under hela tiden jag är där. Alltså... han "myser" med mig och avbryter en gång var femte minut för att svara på en annan tjejs sms. Så tillslut gick jag när han började riktigt flina åt sms:en han fick, jag kunde läst dom, men jag ville inte. Jag bara gick, J gick efter och han ifatt mig innan jag hunnit utanför dörren.

- Vad är det med dig?

VAD ÄR DET MED MIG? Ja, det kan man ju fråga sig. Varför jag inte bara accepterar att han sitter och skickar porriga sms till någon hora?!

- Nä inget, svarade jag.

- Men kom igen J*****,  så löjlig du är, säger han och ler sådär hånfullt igen, kysser mig rätt på munnen och vinkar hejdå.

Jag vet, jag vet, jag vet, jag förtjänar det. Men jag förstår inte varför han inte bara kan säga att han inte kommit över det jag gjorde. Han får mig att känna mig så hemskt nedvärderad, så ledsen, så sårad. Vart har den underbara J jag blev kär i tagit vägen? Vill bara spola tillbaka tiden. Jag känner att jag inte klarar detta längre, varför kämpa för ett förhållande som ändå ska ta slut? Vi är ju bara 16 år, man måste vara realistisk.

image349

jag växer

Jag växer - på längden (thank god).
Ja, som sagt, jag växer, non stop. Detta är jag överlycklig för eftersom jag verkligen vill vara lång. Är 168,5 cm och siktar på 170 cm ;) Jag får stå ut med den jävliga växtvärken hela tiden, men den är iallafall bättre än hunger. Funderar till och med på att öka mitt matintag så att jag kan växa mer. Bara en anorektiker/bulimiker kan förstå vilken enorm "uppoffring" det är, förstår ni hur gärna jag vill vara lång? Är dock inte säker på om jag vågar. Får tyvärr ångest av bara tanken på att äta mer...
image348
Lång och smal, det snyggaste som finns.


rollercoaster

Som en rollercoaster är mitt och J's förhållande. Igår var det bra, idag är det dåligt. Jag vill verkligen att det ska funka. Men just nu suger han energin ur mig, jag har knappt (mental) ork att träna. Jag bara sitter och stirrar rätt ut i tomma intet. Jag vet att det är mitt fel, det var jag som var otrogen... Vill bara att det ska bli bra ju. :(

Har bara ätit 3 dl fil + 5 tjocka grukbitar. Ska snart dricka lite te också.

tips!

Tänkte ge er ett litet tips på en god och kalori-snål frukost.

Arlas Lättfil, Persika/Hallon. 1 dl = 55 kcal.
image347

Jag älskar den, jag kan äta en normal stor portion av denna och ändå förbränna det på bara 15 min :)

no.

image346

You've come too far in life to take orders from a cookie.

äcklig.

Glöm det där jag skrev om att jag har gott samvete. Jag är en äcklig flodhäst. Jag bakade muffins, åt tre stycken och slängde resten. Jag är äcklig. Vad håller jag på med? Varför gör jag såhär?! Jag vet ju att jag kommer ångra det, ändå gör jag det. Jag är så dum. Jag förkänar inte ens att leva. Jag ska inte äta mer den här veckan.

image345
Vidrig muffin. Vidrig vaniljkräm.

Måndag

image344

Idag har jag ätit 2 dl fil med kanel. 2 dl fil innehåller 120 kalorier. Inte så mycket med tanke på att man förbränner 100 kalorier om man joggar på stället i 12 min. Vilket jag har gjort idag. Dessutom ökar kanel förbränningen så jag har gott samvete :)

Jag var i skolan idag även om jag fortfarande är lite sjuk. Var med J på lunchrasten, mys faktiskt! Ingen dåligstämning eller så. Känns jätte skönt.

En sak jag tänkte på idag var att B hade på sig vita leggings. Ingen glodde på henne, hon var bekväm och sprang runt utan en tanke på om hennes lår dallrade eller inte. Jag avundar henne för det. Vita leggings måste vara det sista jag skulle ta på mig, svarta okej, andra mörka färger, visst, men vita? Nej. Det går inte. Jag vill också kunna känna mig bekväm i vad som helst. Jag vill verkligen det. Men det går inte om man är en tjock flodhest.

Har skaffat ny header som ni kanske redan märkt. Jag gjorde den för ett tag sen men jag behövde lite hjälp med att fixa designen på bloggen för sånt har jag verkligen ingen koll på! Hoppas ni gillar den :)

JAG ÄR TJOCK

JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.
JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.
JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.
JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.
JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.
JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.
JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.
JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK. JAG ÄR TJOCK.

image343


söndag

L har pratat med J och J har äntligen fattat att jag pratar sanning. Men när jag försökte prata om att det säkert låg något annat bakom det så blev han bara irriterad. "Det är väl inte konstigt om jag tror på det?!" Det var precis det jag ville snacka om, varför han trodde på något sånt. Självklart för att han känner att han inte kan lita på mig. Allt är jobbigt nu. Stämningen med J är konstig, spänd, iskall. Inte alls det vi hade innan, jag saknar det. Han säger att det inte är några problem. Att allt är bra. Att jag ska sluta försöka leta problem. Jag letar inte problem! Jag vill inget hellre än att kunna ignorera detta, såsom jag ignorerar hungern, att jag tappar hår, att jag blir allt frusnare och frusnare, mina tunna naglar, påsar under ögonen, dåligt minne... Jag vet vad svält leder till. Jag vet bara inte om jag fruktar det eller om det är lika bra. Lika bra att jag bara försvinner. Idag känns det så.
 I'd rather die thin than live fat.
image342

tröttis.

Jag vaknade faktiskt nyss. 17:54 och för ett ögonblick hade jag glömt alla mina problem, drömde en underbar dröm. Men så dras man tillbaka till verkligheten. Detta helvetet, faktumet att min mage värker av hunger, att jag åt igår, att jag inte tränat på snart ett dygn, att J är på gränsen att göra slut med mig med mera...

Men era söta kommentarer värmer! Två stycken sa att jag var lik kenza, någon att jag har fina läppar, fin ansiktsform, så söta ni är, det värmer verkligen!

Jag ska snart ringa L, så att han kan berätta för J hur det ligger till, sen så ligger det ju säkert något annat bakom detta... Tror inte att J skulle tro blint på rykten utan anledning om ni fattar vad jag menar. Vi har tyvärr en hel del att lösa. Uppdaterar er senare :)

åt :(

image341
Jag åt yoghurten. Kunde inte slänga den i papperskorgen. Äckligt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Ber till gud att mamma ska ut och handla eller något så att jag kan spy upp det. Jag kan inte träna nu när jag är sjuk. Klarar inte det, kan knappt gå i trappor just nu.

Men det är inte det värsta som har hänt idag. Ni vet att jag skrev att J's bror blängde på mig, och att jag inte fått tag på J på hela dagen? Jo, nu har jag äntligen fått tag på honom och någon påstår att det var L jag var otrogen med. L! Mitt ex, gissa om J är sur. Men jag har pratat med några som var på festen och säger att det absolut inte var L. Jag undrar vem som vill mig och J så illa att dom hittar på något sånt... :( Förstår dock inte hur J kan tro det, han var ju där? Men han såg bara killens bakhuvud eftersom jag stod mittemot J när jag knuffat bort killen. Åh. Jag förstår ingenting. :( J måste tro mig! Visserligen var jag väldigt full och borta, men jag skulle faktiskt aldrig ens krama L igen! Han är hemsk. Jag hatar honom. Men jag måste få tag i honom, han måste prata J tillrätta. Jag hoppas verkligen inte L känner för att jävlas med mig nu bara :(


Föresten, var en läsare som frågade hur jag ser ut. Jag hade ju bilder på mig själv innan men ja... Jag har numera ljusbrunt hår och planerar att bleka slingor nu till sommaren. Gröna ögon men använder ibland bruna linser, har också provat blå men kände mig inte riktigt hemma i det. Ansiktet vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva det, svårt, ganska stora läppar, inget speciellt egentligen. Ni som sett bilderna vet ju, hur skulle ni beskriva mig? ;)

yoghurt och banan

Detta sitter jag med i mitt knä nu:

image340

Jag är sjuk(ja, igen...) och så kom mamma hem och "pysslade om mig".... :( Så kom hon nyss in här med en stor tallrik banan yoghurt med banan skivor i. Det är såndär barn yoghurt, den är jätte söt! = massa socker!!!! Förödande. Mjölkprodukter = bläääää :( Jag vill ha det egentligen! Jag är ju så hungrig, det gör ju så ont. Men jag får inte. Vill inte heller. Egentligen, egentligen inte. Förlåt, jag vet inte vad jag pratar om.


på läsares begäran;)

Jag har skrivit en lista på hur mycket kalorier olika frukter innehåller. Så duktigt för att vara mig, på en läsares begäran dessutom. Jag som inte ens svarar på kommentarer, nåja, ibland.

Så här kommer den:

Ananas: 125 gram (ungefär en portion) = 64 kcal, endast kolhydrater. INGET FETT :) bra.
Apelsin: 110 gram (en apelsin)= 51 kcal. Mestadels kolhydrater men också 9 % protein.
Banan: 105 gram (en banan)= 102 kcal. Mest kolhydrater här också, men även 9 % fett och 4 % protein.
Blåbär: 1 dl=  28 kcal, mest kolhydrater, men också 18 % fett och 8 % protein.
Citron: 64 gram (en citron)= 24 kcal, mest kolhydrater men också 13 % protein.
Grapefrukt: 75 gram (1 halv)= 23 kcal, samma som citron, 13 % protein och resten kolhydrater.
Hallon: 1 dl= 35 kcal, hallon innehåller desto mer fett. 30 % fett, 14 % protein och 56 % kolhydrater.
Jordgubbar: 125 gram= 48 kcal, bara kolhydrater.
Kiwi: 65 gram (en kiwi)= 31 kcal, 9 % protein och resten kolhydrater.
Äppel: 125 gram (ett äpple)= 65 kcal, bara kolhydrater.

De underbart goda physalis är inte så nyttiga som jag trodde för ca 1 år sen. En enda innehåller 11 kcal, jag som brukade äta nästan 20 stycken förut, jag skäms! Kösbär är däremot bättre än både blåbär och hallon, 1 dl kösbär innehåller 19 kcal.

Sur?

Idag träffade jag J's tvillingbror utanför mitt klassrum. Han hälsade inte på mig när jag sa hej, han blängde på mig. Jag undrar verkligen vad det är som har hänt, för jag har pratat med honom sen den där lilla incidenten skedde för någon vecka sedan och då var han inte sur.  Jag har försökt få tag på J men han svarar inte på mobilen. Jag blir så orolig... :(

Förutom det har det gått ganska bra idag, ett äpple till frukost och keso till lunch, 5 räkor och 6 gurkbitar när jag kom hem ifrån skolan. Så fick jag tillbaka ett matte prov idag, MVG ;) Där ser ni, jag är ett levande bevis på att anorektiker kan vara smarta. Dock var det ju min favorit matte, geometri, så det var inte så konstigt. Men jag är nöjd :)

Så, nu har jag en fråga till er, vad vill ni ha mer av i min blogg? Säg inte "bilder på dig" för det blir det inga. Men ja, något ni saknar? Något ni vill ha mer av? Något helt nytt?


Föresten, saknar ni food is evil inläggen? Eller är dom bara tråkiga?

vad vet en anorektiker?

Underbar bild på snejana.
image338
Vet en anorektiker om att hon/han är sjuk?
Många tror sig veta att en anorektiker absolut inte vet om det. Jag tror det kan variera. Det beror nog dessutom på HUR pass långt in i skiten man är. För många påstår att jag är fejk eftersom jag vet om det. Men tror ni ärligt att jag alltid vetat det? Att jag vaknade en dag och tänkte: oj, idag fick jag anorexia. ?! Jag har själv levt i förnekelse riktigt länge. I början var det bara lätt träning och minskade måltider i rädsla för att gå upp i vikt och bli tjock. Att förlora kontrollen och sedan aldrig kunna bli smal igen. Sen blev det bara värre och värre (eller bättre och bättre???). Nu har jag ångest över en portions havregrynsgröt. På hela dagen har jag ätit en portions havregrynsgröt. Jag ska inte äta mer. Klart som fan jag förstår att det inte är normalt. JAG FÖRSTÅR FAKTISKT DET. Man behöver inte vara någon einstein för att förstå det. Men hur är man normal då? Hur klarar man att äta mackor, potatis, kött, pasta och dricka juice utan att få ångest, hur klarar man att göra det utan att bli fet? Hur gör man? Varför är det bara jag som blir fet av det? Är det verkligen så? Nej. Det är inte så. Det finns inget fel på mig. Åtminstone inte fysiskt. Än en gång, anorektiker är inte korkade.

Föresten, igår kom jag på hur mycket jag saknat vissa av er under blogg pausen. Era snälla kommentarer. Jag gillar er, och ni vet vilka ni är :)

tål det inte

J har precis gått hem. Jag sa att jag hade migrän, fast det har jag inte... Jag tålde det bara inte längre. Hans händer på min äckliga kropp, låtsas vara glad och alla gulliga falska kommentarer. Dom kan bara inte stämma! Jag mår illa av mig själv. Min feta mage, mina stockar till lår, tjocka armar till och med tjocka fingrar! Jag förstår inte vad allt kommer ifrån. Jag är bara så, så STOR. Som en jätte. Jätte stor, jätte tjock. Fet fet fet. Har ätit en portion spaghetti och köttfärsås idag. Jag var tvungen. Pappas flickvän lagade och hela familjen skulle äta tillsammans. Jag hade inget val. Kände mig så äcklig. Dumma dumma idiot. Jag får verkligen inte spy! Bästa sättet hade varit att kondiotionsträna bort den äckliga portionen. Men jag kan ju inte! Har fortfarande inga nya sulor till mina jogging skor. Annars skulle jag ut och joggat nu. Oavsett vädret, även om det är mörkt och jag borde sova.

image337
Kolla hur snyggt och löst dom där jeansen sitter på henne...

tillbaka

Nu tänker jag inte be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag, det kan blogg.se gott göra ;) Som många av er kanske redan vet så skulle dom flytta blogg.se eller något liknande så därför har bloggen varit nere ett tag, men nu är jag (och många fler) tillbaka!

Idag har jag försökt att tränings cykla lite. Det gör fortfarande ont men mina fötter verkar må bra av vilan de har fått. Ska köpa lite andra sulor till några av mina skor som är ganska hårda.

Var föresten och shoppade idag. Blev mycket nytt! Men fick otrolig ångest i omklädningsrummet. SÅ TJOCK. TJOCK TJOCK TJOCK! Och jag bryr mig inte om ni tycker jag är dum som säger såhär, förstår inte hur jag inte kan ha rätten att säga att jag är tjock. Jag bryr mig faktiskt inte om jag får någon annan att känna sig fet, JAG BRYR MIG INTE. :)

Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum sen så kommer J hit <3

RSS 2.0