för mycket

image292
Jag har ätit för mycket.
Inte av något onyttigt.
Jag har ätit FYRA äppel!
Mår inte bra nu, varken fysiskt eller psykiskt.
Har ont i magen och har ångest.
Äppel är inte ens så gott, men ändå väljer jag att frossa i det?

grisgrisgrisgrisgrisgris
image293

friend

Jag är trött på bloggen idag, men bara idag, hoppas jag ;)

Var med C tidigare men det slutade med att vi började bråka. Hon påstod att jag gillar J bara för hans utseende och att han lika gärna kunde vara hans tvilling. Jag blev lite sur och då blev hon ännu surare och började dra upp massa allmänna saker hon tycker jag är dålig på. T.ex på att höra av mig. Jag orkar inte med massa tjaffs som ska ta upp min energi.

image291



Nicole

image289
Har sagt det förut men:
Kan hon kan jag, right?

sjuk

image288

Känner att jag börjar bli förkyld. Vilket jag inte vill, orkar inte med det, kommer inte kunna träna, inte träffa J, ingen av mina kompisar. Vilket jag faktiskt vill just nu eftersom jag är ur den lilla svackan jag var i igår, vet inte vad som gjorde att jag mådde så dåligt, mår ju inte 100 i vanliga fall heller som ni säkert förstår men igår var jag riktigt olycklig.

Ska iallafall försöka mota bort förkylningen med en helt annan metod än vad blondinbella använder sig av för att mota bort en förkylning.

Istället för att frossa i: apelsinjucie, vanliga apelsiner, halstabletter, godis och choklad. Ska jag ta en kort lugn promenad varmt klädd, dricka massa vatten och äta en apelsin eller två clementiner och sova någon timme.

taskig?

image287
Har varit hos J idag. Vi låg mest och snackade och tittade på film. Låter väl mysigt antar jag? Jag mådde piss hela tiden. Jag vet inte, vaknade bara med en sån dålig känsla idag, ville inget. Men jag hade bestämt med J. Efter ett tag låtsades jag att pappa ringde min mobil och ville ha hem mig, jag hoppas inte J misstänkte något. Jag har tyvärr sagt att pappa aldrig ringer mig, men det tänker han nog inte på! Känner mig så elak mot honom, men jag stod inte ut att låtsas vara glad så nu är jag hemma, kände att jag var skyldig er ett litet inlägg eftersom jag inte bloggat på nästan 24 timmar ;)

Nu ska jag gå och lägg mig, ska försöka att inte gråta. Jag hatar det, släpper man efter så kan man inte sluta, det är precis som med mat. Blir ingen träning idag. Har ändå bara ätit 1 äpple och 2 clementiner.

Sova bort smärtan.

cold black heart of tar

image286
You promised me happieness
         I felt nothing but pain.
         You made me loose weight
         But showed me weight gain.
         
         Said I would be popular
         But took away my friends.
         Said just another pound
         That repeating never ends.
         
         If this life is so good
         Then why am I crying?
         If this is living for you
         Why do you leave me dying?
         
         You shown me my life
         And what I could be
         Restrained forever
         Never to be free.
         
         I see you now Ana
         For who you really are
         Nothing but lies and deciet
         Cold black heart of tar
         
         You done me wrong
         For that I do know

Ibland känns det verkligen såhär. Just nu känns det såhär. Tankarna finns, som jag sagt tidigare. Men jag skulle aldrig göra verk i dom. Det är bara tankar. Min rädsla för att förlora kontrollen är för stor.
         

food

image284

Frukost: Clementin
Lunch: inget
Middag: två knäcke bröd

Ska snart äta ett äpple också.


inga mer bilder

image283

Nu har C varit här och lämnat löshåret. Det passar perfekt! Nästan iallafall...
Och nej, det blir inga bilder på det. Tror inte det blir några fler bilder överhuvudtaget. Inte som det känns just ny iallafall. Jag vet inte om ni märkt det man jag har tagit bort hela kategorin "ego-pics" jag var trött på att få kommentarer på dom inläggen hela tiden. Men som sagt, det kanske blir bilder men inte nu på ett tag. Speciellt inte på min kropp. Jag skäms för mycket. Mår redan tillräckligt dåligt över hur jag ser ut och behöver inte ta emot kommentarer om min kropp.

löshår

image282

Pratade nyss i telefon med C. Pratade om lite allt möjligt, om J(som skickat hur många gulliga sms som helst!) och C's kille. Så kom vi in på frisyrer och nu ska jag få hennes gammla löshår! Hon har inte ens använt det eftersom det inte var riktigt hennes hårfärg. Men ska iallafall bli grymt skönt med lite längre och mycket tjockare hår. Behövs verkligen kan jag lova.

kiera

image281
Bones are clean and pure. Fat is dirty and hangs on your bones like a parasite.

Hon får mig att känna mig så ofattbart tjock och klumpig.

how to pretend to eat


Hemma

image280
Nu är jag hemma från J. Haha, det blev verkligen inget mer än att sova hos han. Han var helt slut och somnade med kläderna på och allt. Vaknade redan vid halv 11 av att han tittade på scrubs. Hans hår var helt tillplattat i bakhuvet och gud så söt han är, ja, jag är verkligen förälskad. Underbart är det. Men sen till det som inte var så underbart. Frukosten hos J. Iofs bara mjölk och special K flingor. Men mjölk liksom... Röd mjölk dessutom. Pappa och hans flickvänn undrade vart jag hade varit, men de gick lätt på att jag varit hos C som festen visst var hos. Jag tycker så synd om henne(C), det var inte så att festen spårade ur. Det kom inte fler personer än vad som skulle komma men någon idiot öppnade en flaska champagne som hennes föräldrar skulle ha idag. Så istället för att vara klistrad vid J's sida hela kvällen fick jag hjälpa och trösta C.

Iallafall har jag galet mycket ångest nu. Fattar inte hur J kan vilja ha mig, en äcklig fet flodhäst. Han kanske inte ens vill ha mig, han kanske inte ens var trött igår? Han har fortfarande inte skickat något sms? Paranoia. Måste sluta upp med att vara så orolig. Idag MÅSTE jag iallafall träna, efter den förödande frukosten...

my lover

image278

Fick nyss ett sms från J. Jesus, hade nästan glömt bort han, så hemsk jag är. Men jag kan inte hjälpa det, jag är inte bra på att ha kompisar, eller killar. Jag prioriterar andra saker före att träffa människor. Men visst är det kul. Ska iallafall på någon fest tror jag, sen tyckte J att jag kan följa med han och sova hos han... Hm, vet inte, isåfall blir det bara sova. Jag har mens förhelvete. Dessutom har vi bara träffats ca 4 ggr själva.

Ska försöka träna lite sen duscha! Hoppas ni har det bra.

hos mamma

image277
Är hos mamma så en av mina tjejkompisar från mellanstadiet kommer hit. Ska bli hur kul som helst! Mamma och hennes tönt till sambo ska tydligen på bio så vi får vara ifred. Kommer bli massa prat eftersom  det var så längesen vi träffades! Får ta på mig jogging byxor och en stor t-shirt, vill inte att hon ska se att jag gått ner i vikt sen senast. Jag har fått lite kommentarer från andra så...


deg

För några dagar sen låg jag och oroade mig i sängen över att förlora kontrollen och om jag skulle hetsäta och sånt där. Då kom jag på en bra lösning. Om jag tänker hettsäta måste jag ta kort på skiten och lägg upp det här, i min blogg. Det är ett bra sett, dessutom skulle jag skämmas så.

Nyss så gjorde jag sockerkaks smet. Jag tänkte äta den. Smeten alltså, utan att baka den. Är det bara jag som gör så? Jag har ätit kakdeg flera gånger under dessa åren. Men iallafall så kom jag att tänka på att jag skulle ta kort på den och tanken på att skriva om att jag ätit sockerkaks smet och sedan lägga upp en bild på det fick mig att må så illa. Så jag åt den faktiskt inte. Jag slängde den illa kvickt innan jag hann ångra mig. Tack bloggen ;)

image276
Nu blir jag bara äcklad av den. Och mig själv, tänkte jag äta de där?

food

image275
Frukost: Te
Lunch: Cola light och ett äpple
Middag: buljong med cayenne peppar



Hjälp

image274
Jag och min syster började bråka om en sak nyss. Vad som räknas som bantning. Först så gnällde min syster om hur mycket onaturliga ämnen det finns i mina light produkter. Jag håller med henne, men blev mest irriterad. Sen kom vi på något sätt in på bantning. Min syster utbrast: Bantare är så löjliga, det funkar inte att bara sluta äta för man går upp allt sen igen! Jag blev lite sur och påminnde min syster om att mammas väninna alltid haft några extra kilon och ätit som hon velat, så åt hon nyttigt (men fortfarande mycket) och tränade, ett tag och återgick till det normala, och hon gick minsann inte upp i vikt igen! Då skrattade min syrra åt mig. "DET är ju inte bantning!" Hon kunde inte förklara varför det inte räknades som batning, inte heller kunde hon förklara vad som räknas som bantning.

För mig är banting att man ändrar sin kost under en period för att gå ner i vikt. Är det inte så? Kan någon smart person förklara vad bantning är?

daller

Jag var nyss ute och cyklade, skulle till ica och köpa pro-viva dryck. Påvägen till ica måste man cykla över gatustenar. Gupp,gupp,gupp eller, daller,daller,daller med andra ord. HEMSKT. Där ser ni. Jag har visst fett även fast jag har 14 i BMI. Jag mådde illa. Började nästan gråta. Ville bara vända och cykla hem. Jag måste vara den mest misslyckade människan som existerar. Äckligt stort fetto. Inte i närheten av perfekta Snejana;
image273

inte nuuuu.


Jag hade inte haft mens på 2 månader, så för två veckor sen så kom den. Jag hade nästan glömt bort den helt och blev jätte sur. Men så var den över, och nu är den här IGEN. Jag kan inte fatta det. En veckas mellanrum?! Jag måste stoppa mig full med smärtstillande så att jag slipper den där jävliga mensvärken. Måste till och med ta en innan jag ska sova, för annars vaknar jag mitt i natten av smärta. Dessutom får jag galet ont i magen av de där tabletterna. Fy.

image272
Snyggast.

Inte så glamoröst

Jag blir ofta anklagad för att glamorisera anorexi.
Här har ni något som inte är glamoröst:
image271
Det här är min kudde efter en natts sömn.
Jag måste skaka av mina sängkläder varje morgon pga allt hår jag tappar.

Var någon som undrade...


...vad jag tyckte om BlondinBellas kropp.
Haha. Man ska ju inte vara elak, men jag kan ju säga att jag inte tycker hon ska gnälla över carolas gäddhäng.

Någon mer än jag som tror hon äter mer skit än vad hon säger?
image270

bröst

image269
Jag har inte fattat det där med bröst.
Vad är det som är så sexigt?
Vem har bestämt att just stora bröst ska vara sexigt?
Jag tycker att det är grymt fult. Själv använder jag tyg BH:ar som gör att man ser plattare ut istället för push-up BH:ar. Kläder sitter mycket snyggare utan stora feta bröst.

Och till alla storbröstade som troligen kommer att kommentera hur otroligt fel jag har:
Grattis till era framtida hängpattar.

nyhetsmorgon

image268

Någon mer än jag som såg på nyhetsmorgon i morse? Var ju bara tvungen att se blondinbella och stina lee. Jag var helt förtrollad av blondinbellas mun, hennes tänder och hennes läppar. Jag kunde inte titta på något annat när hon pratade. Inte för att de var fina, utan så himla äckliga. Ni vet ju att jag är ytlig. Kunda inte hålla mig för skratt när hon sa att hon hjälper sina läsare och att hon är en förebild. Blondinbella, en förebild? Nej. Sa hon inte att det var debatt på hennes blogg? Jag såg ut som ett frågetecken. Debatt? Blondinbella svarar ju aldrig på kommentarer?

Och Stina Lee var så söt :) "På vilket sätt tycker du att du hjälper dina läsare?" som hon sa till Blondinbella, haha!


jag har märkt en sak

att thinspo funkar mycket bättre om man har något att jämföra med:
image267
Kolla armarna.

blondinbella

Någon mer än jag som spyr på BlondinBellas utelista? Hon måste verkligen provocera för att få läsare! Först det där med Kenza att hon var trött på bloggerskor som lät sina barn och hundar "skriva en hälsning" i bloggen och nu en utelista riktad mot Stina Lee.

1. Videobloggar
Jag är så trött på dessa meningslösa videoklipp. Eller ännu mer på personerna som gör dom? Kan inte riktigt bestämma mig. Jag har endast filmer med när jag gör något roligt

Hmm? Hur roliga är Bellas video bloggar då? Har jag fel när jag säger att det är just dom som alla hatar?

2. Close up bilder i folks bloggar
Jag är blir rädd varje morgon då det första jag får se när jag spanar in personen sida två uppspärrade ögon stirrade mot mig.

Jag älskar Stinas close up bilder, dom är faktiskt en av anledningarna till att jag läser hennes blogg. Dessutom har hon betydligt finare ögon, och ansikte än blondinbellas. *Finnar* usch.

6. Du blir vad du äter- Anna
Hon är Hitler i kvinnoform. Hon kommer med tips och råd om sånt som inte ens stämmer.

Är inte säker på att det är en pik mot stina, men hon har iallafall skrivit om att hon blev inspirerad av Du är vad du äter i ett inlägg nyligen.

Det är så uppenbart att hon är svartsjuk! De enda kommentarerna hon får är ju hat-kommentarer till skillnad från Kenza och Stina Lee.

3. Djuraktivister
Ni saboterar, jag vill flyga och jag vill ha mina pälsar

Ska hon föreställa en politiker?

backstabber

image266
Igår så var jag och några andra tjejer hos C och så visar det sig att någon sagt att jag har spritt falska rykten om B(en av mina bästa kompisar). Det har av någon anledning gått en jävla massa rykten om B den senaste tiden, och först fattade vi inte varför. Liksom: Varför nu? Men så kom vi på att vi har blivit lite halvt kompisar med en tjej vi egentligen inte vet något om, hon bara kom till skolan och var plötsligt som ett klistermärke på oss. Ändå har vi gått i samma klass i 3 år utan. Men T sa att hon skulle snacka lite med den här tjejen och försöka få ur henne något. Är så trött på alla som försöker jävlas med oss,okej, jag kan vara en bitch och snacka skit, men inte om B, aldrig!

Igår hos C drack jag föresten ett glas cola. Så många kalorier, men inte ett dugg mättande. Så onödigt och äckligt.

haha!

image265
Bilden talar för sig själv.

alla hjärtans dag

image264
Åh, vilken härlig dag det här har varit! Bästa alla hjärtans dag någonsin. Kom nyss hem ifrån J, följde med han hem efter skolan.

Dagen började underbart, väcktes av ett sms från J.
Godmorgon sötnos, sovit sött? Har jag gjort, drömde om dig ----------- , mer får ni inte veta :D
Sen så tog jag bussen till skolan och så sista lektionen knackade J på dörren in till vårt klassrum säkert 7845399538 ggr! Min lärare blev rasande. "Nej du får inte komma in!!!" "Men jag orkar inte vääääänta *puppy face*" såååå sött. vi hade det jätte mysigt, och J hade inte köpt något ätbart, tur!

En underbar dag med andra ord, om man bortser från att jag inte tränat.

orolig

image263
Jag är lite orolig över alla hjärtans dag imorgon.
Vi kommer säkert få godis eller något i skolan, vi får alltid det, känns nästan som i lågstadiet, haha. Sen kommer jag få något av pappa och mamma också, och kanske något från J...? Jag vet inte, hoppas inte jag får något ätbart från någon. Jag kommer inte kunna motstå det eftersom min fasta är slut imorgon också...

Men jag hoppas verkligen J gör något speciellt. Vi är ju inte tillsammans, men ni fattar? ;) Och L (ex) beter sig som ett svin emot J, typ kallar han för bög, klassiskt va? Att han inte kan komma på något bättre, dessutom ska inte L vara sur för att jag hittat en annan kille, det var ju han som litade mer på  hans bitchiga tjejkompis än mig.

hungrig

image262
Är egentligen inte alls på blogg humör, men skriver ett inläg iallafall.
Är sista dagen jag fastar idag. Så jag sitter och planerar vad jag ska äta imorgon, så att jag inte bara tar något. Typ, "jag tar en bulle, för jag har ju faktiskt inte ätit på 3 dagar" Då har jag kastat bort 3 dagar isåfall. Tror jag ska äta ett knäckebröd och typ 2 äpplen imorgon. Vet inte, men nu ska jag träna.

Guilty of eating

image260
image261
Euw.

värsta natten och dagen på länge.

image259

Natten måndag-tisdag var en levande mardröm. Jag gick och la mig med ett siden nattlinne. Men mina fötter var ovanligt kalla. Jag försökte stå ut men efter ca 30 min gav jag upp och tog på mig ett par strumpor och gick och la mig igen. Men mina fötter var fortfarande kalla. Hela jag var kall, hade gåshud över hela kroppen. Så då gick jag och tog på mig en bomulls pyjamas och ännu ett par strumpor. Men jag frös fortfarande. Så då gick jag och hämtade ett täcke till, men jag förs fortfarande, men då fanns det inget annat att göra än att bara ligga kvar och försöka sova. Vilket betyder att jag inte fått någon sömn över huvudtaget. Jag kanske sovit någon kvart eller något, man märker ju inte kort sömn, men annars kändes det som att jag låg vaken hela natten ända tills väckarklockan ringde. Då blev jag trött. Sen har jag varit trött hela dagen, är fortfarande. Men jag måste träna lite idag, även fast jag fastar. Det är det enda bra med denna dagen, att jag inte ätit.

fasta

image258
Snejana is hot! Kolla hennes armar.
Har tänkt att svälta till onsdag. Har gått bra idag iallafall, har bara druckit vatten. Slipper middag idag också, är hos pappa och han är inte hemma. Ska snart försöka träna lite och sen plugga. Usch vad jag är trött på skolan. Är också väldigt trött på alla mina klasskompisar. Är aldrig folk lugna nu för tiden? De håller aldrig tyst, måste fråga mig saker varannan minut, måste gå nära mig, klänga på mig, hålla om mig, skämta (dåliga skämt). LÅT MIG BARA VARA! Det värsta är att jag verkligen inte kan visa att jag inte gillar det. Även om jag vill. Sjukt va? Men det sitter som en spärr inom mig. Det går bara inte.

Kanske ska vara tacksam för det?

svaren:

hur "fick" du sjukdomen från början? Vad var det som gjorde att du började svälta dig själv?
Jag föddes underviktig och att vara smal blev snabbt min grej, men så började en ny tjej i min klass och hon var smal eller smalare än mig och helt plötsligt var det hon alla ville bära eller ha på ryggen(vi gick i 3:an) tankarna började komma och jag började träna lite, i 4-5:an började jag hoppa över måltider sen har det utvecklats sen dess.

Vad gör dig glad?! Både småsaker i vardagen som gör att man skiner upp lite och andra kanske lite större/viktigare grejer! :)
Kärlek, eller förälskelse gör mig glad, som med mig och J nu! Eller när jag får vara riktigt glad, utan att fejka skratt och leenden. Shopping är en av småsakerna, jag älskar att komma hem med händerna fulla av kassar!

hur mycket väger du?
jag pendlar mellan 37,38 och 39 kg.

hur lång är du?

167 cm senast jag mätte mig, växer fortfarande.

har du nåt tips på vad som är gott o bra att äta?
Att frukt är nyttigt vet ju alla men jag brukar frysa in funlight kuber i frysen, jätte gott och inget socker!

finns det nånting med dig själv som du är nöjd med?
På min kropp: Nej. Annars är jag ganska nöjd med mitt ansikte, förutom att jag vill ha tydligare käkben.

Vad vill du bli när du blir stor?

Arkitekt eller ingenjör, jag ritar mycket och älskar geometri. Vilken tönt jag är va;)

Hoppas du (även fast du vill väga mindre) att någon ska upptäcka dina ätstörningar och få dig att få hjälp?

Inte upptäcka kanske, men ibland vill jag bara berätta för någon. Det är väldigt tungt att hålla något så stort inom sig, det var därför jag startade denna bloggen.

Är det verkligen så att ingen aldrig har trott eller frågat om du har äs?

Jag vet inte vad folk tror, men vissa har antagit att jag har det.
Vad säger du när någon frågar?
Jag försöker skratta bort det och säger att jag älskar mat för mycket för att kunna motstå det.


Hur gör du så att ingen hemma hos dig aldrig märker?
För dina föräldrar måste la nån gång se när du aldrig äter?
När jag är hos pappa är det inte så svårt, han är sällan hemma när jag äter. När jag väl måste äta mat hemma, för man kan inte hitta på ursäkter till att inte äta hela tiden, då är det bara att acceptera. Jag låtsas helt enkelt att jag inte alls mår illa av vad jag behöver stoppa i mig, att sitta och peta i maten gör bara folk misstänksamma.

har du någon bra ursäkt till varför du inte äter, om folk frågar dej, vad isf (A)

Jag behöver sällan ursäkta mig för mina kompisar. Men jag har en hel del ursäkter i första inlägget under kategorin "anorectic stuff".

Hur gör du gröten?
Blandar 1 dl havregryn och 2 dl vatten (tror jag:S) och sätter in det i micron ca 2 min. Brukar dock inte ha en hel portion, receptet brukar annars finnas på havregryns paketet.

uppmuntrar du andra tjejer att svälta?
Både och, jag och mina ana kompisar som jag har över internet brukar uppmuntra varandra, men jag skulle aldrig uppmuntra någon som inte har en äs till att svälta.

Tror du att du kommer dö pga din ätstörning?
Nej, jag kommer inte låta det gå så lågnt.

Vad har du för BMI?
runt 14

Vilken modell/kändis tycker du har den perfekta kroppen?
Snejana Onopka, Jaslene Gonzalez och Nicole Richie.

Är du aktiv i något "pro-ana-forum"?
Ja, flera.

Hur mycket har du gått ner som mest på 1 vecka?
Som mest var väl i början, nu är det mest 1 gram dit och 3 gram hit. Men runt 3-4 kg som mest tror jag.

skulle du kunna tänka dig att dö för att dö med den perfekta kroppen?
Jag vet inte, kanske, ibland känns det så, men inte just nu.

Ljuger du ofta för dina föräldrar och vänner?
Ja, flera ggr om dagen. Om att jag ätit, inte är hungrig, att jag är upptagen fast egentligen är jag bara rädd för att behöva äta osv. Det är väldigt smärtsamt att ljuga för dom man älskar, men det är värt det.

Vad har du för storlek på dina kläder?
Ibland köper jag förstora kläder med meningen för jag tkr det kan vara snyggt ibland (beror på vad det är för typ av plagg) men för det mesta köper jag tröjor i stl. 32 och jeans i stl. 24.
sitter dina kläder tajt?
Ibland sitter de hyffsat tajt, gillar inte att ha kläder som är klistrade mot mig, känner mig så naken då och på något sätt sårbar då.

Hur ser du dig själv i spegeln? Kan du nån gång tycka att du är rätt smal men inte tillräckligt? för du kan inte tycka att du är fet som en amerikanare som äter mcdonalds varje dag? Jag vet att man blir blind , men ser du nånting hur du egentligen ser ut?
Nej, men jag tycker ju inte att jag är super fet och ohälsosamt överviktig. Det är svårt att beskriva, men jag känner mig bara så äckligt stor.

Hur ser killen ut? tvillingarna du vet? ;D
Han (dom) är ganska lång har ljust brunt hår och gröna ögon. Jätte söt, hihi.
Tycker han du är smal?
Det vet jag inte.
Har han sagt att du är vacker?
Inte med det ordet, men ungefär med samma innebörd.

Du verkar vara jätte fin och allt, är du smal av naturen egentligen?
Jag är verkligen inte jätte fin och allt, men tack :) Innan allt det här började så ansåg jag mig själv smal och var enligt läkare underviktig, men jag vet inte riktigt...

Hur gör du för att inte tänka på mat och sånt?
Det finns egentligen inget man kan göra åt det. Men jag försöker koncentrera mig på något annat jag vill ha eller gillar.

Tappar du aldrig kontrollen?
Jo, det händer.

Anorexier brukar inte vara medvetna att de har anorexia? men du verkar prata om det som om det är en helt normal sak, typ, jag har anorexia bla bla bla, det brukar väl inte anorexier göra? de brukar väl vara blinda och inte inse att de har de väl? eller är de så att dom innerst inne vet att de har en sjukdom en psykisk sjukdom?
Jag har inte alltid vetat att jag har anorexi. Jag förnekade det länge, men tillslut insåg jag att det här är inte ett normalt beteende.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Den kroppsdel jag hatar minst är väl mina lår, men det betyder verkligen inte att jag tycker om dem för det.
Och vilken kroppsdel är det du hatar mest på dig själv?
Magen... tror jag.

Varför har du en bild på en tjej i grön tunika som du påstår är du? (i inlägget om att du hade sytt en tunika i skolan)
Läs inlägget igen ;) Jag påstår aldrig att det är jag, det kan till och med Josie intyga, hon frågade om det var jag och jag svarade att det tyvärr inte var det.

Tycker du att något på din kropp är FÖR smalt?
Absolut inte.

anser du att det du gör/ vill med din kropp, är att älska dig själv?
Nej, jag hatar mig själv. Men det jag gör med min kropp gör jag för att jag vill kunna älska mig själv.

Vill du bli gravid i framtiden? Och hur tänker du inför det faktum att det kan komma att bli en omöjlighet med tanke på din anorexia?
Jag har inte tänkt på barn överhuvudtaget. Just nu är att bli smal viktigare än att kunna få barn.

Ser du på normal-viktiga tjejer som feta och äckliga? Alltså tjejer som realistiskt sett väger normalt mycket, det vill säga runt 55 kg?
Nej det gör jag inte, men jag skulle inte vilja se ut som dem. Min vikt besatthet är främst riktad mot mig själv, jag tänker inte så mycket på andra.

Vad händer när du har "nått" ditt mål om den perfekta kroppen, om det är möjligt så att säga. Börjar du äta normalt då, eller?
Jag vet faktiskt inte. Då lär jag väl försöka behålla de vikten.

Du har ingen gräns när det gäller att vara smal? Alltså: Du har aldrig sett någon och tänkt, Inte snyggt att vara så smal?
Jag har aldrig sett någon i verkligeheten som är för smal, men på bilder. Även jag har en gräns.

Tycker du bröst är fult och osmickrande?
Ganska. Jag tycker kläder sitter mkt bättre när man har små bröst, stora bröst kan lätt göra att man ser fet ut utan att vara det.

Vem tycker du har fulast kropp (kändis)?
Fulast kropp jag sett är väl någon löjligt överviktig, tycker inte direkt att någon kändis har så jätte ful kropp men Kelly Osbourne har inte så snygg kropp...

Om du kunde äta vadsomhelst under en dag, utan att gå upp i vikt eller något, vad skulle det då vara?
Marshmallows, tacos, choklad, glass, pommes, oboy... Listan kan göras lång.

Förstår du att du kan dö av att äta så här lite??
Jag tror inte jag riskerar att dö för tillfället, men om jag skulle äta så lite som jag gör på de dagar jag äter minst hela tiden skulle jag väl riskera att dö. Det förstår jag.

Kan du inte visa mer bilder på dig själv i bloggen?
Tyvärr inte, men man vet aldrig. Har ingen bra kamera och när jag tar med min mobil kamera blir jag bara anklagad för att retuschera bilderna. Dessutom skäms jag.

Har du någon målvikt?
Nej, jag blir bara besviken av målvikter, när man inte ser ut som man trodde att man skulle när man nått sin målvikt... Besvikelsen är förödande.

Händer det att du hetsäter?
Ja tyvärr.



Om någon vill veta något mer är det bara att fråga så skriver jag svaret i detta inlägget! (lägger detta inlägget i en enskild kategori)

frågestund!


Okej, nu blir det en frågestund, ställ massa frågor, så kommer jag sammanställa allt i ett inlägg ikväll. Jag kommer inte svara på vart jag bor och vilken skola jag går på eftersom jag vill vara anonym.
image257

"frågestund"?

image256

Hade tänkt blogga igår när jag kom hem men blogg.se höll på med någon uppdatering så jag kunde tyvärr inte. Jag hade det jätte mysigt hos J, vi kollade på en film men det blev inte så mycket med det ;) hihi.

Idag har jag iallafall super ångest. Jag ska äta middag idag. Kokt potatis, sås och kött. Jag försöker se det positivt, den här middagen kommer ge mig energi, dessutom kanske jag inte behöver äta lika mycket nästa vecka. Men det är svårt, tänk på grädden i såsen... och KÖTT! oh my god. Men jag har lovat mig själv att INTE spy. Jag försöker sluta med det, det är inga bra vana. Jag får bara så ont av det, i magen, i halsen, dessutom får man fula tänder, vilket jag verkligen inte vill ha.

Vad sägs föresten om en såndär frågestund som vissa bloggerskor har? Jag brukar få jätte många frågor på inlägg jag skrivit för evigheter sen och orkar aldrig svara så...

lycklig

image255

Fick nyss ett sms från J, gissa vart jag ska ikväll? Till J. Underbart! :D Men nu är frågan vad jag ska ha på mig... Blir något enkelt, ett par jeans och ett linne typ. Har inte ätit på hela dagen och tränat. Känner mig duktig. Har säkert cyklat en timme på träningscykeln sammanlagt. Hoppas jag inte behöver äta hos J... Då är hela kvällen förstörd, trots att han är med :/

the hot twin

image254

Good news girls(and boys?), I made out with the hot twin!
Yes. Det gjorde jag, igår. Det bästa var att jag var någorlunda nykter, bara lite extra glad ;) Nu kan jag nästan skilja på dem, men de använder varandras kläder eftersom de har samma stil, that drives me crazy. Vet inte hur allvarligt jag ska ta det dock. Vi var ett gäng som festade lite hemma hos C, vid klockan 1-2 så kände både jag och J för att gå hem, så vi tog sällskap och så hände det. Iiiih, sånt här gör mig så glad, och håller tankarna borta från äckel maten. JAG SKA INTE ÄTA PÅ HELA DAGEN! :)

mina läsare

image253

Ni vet inte hur mycket ni läsare betyder för mig. Även ni som inte kommenterar, bara att se att flera hundra personer återkommer till min blogg varje dag värmer. Ingen har tidigare brytt sig om mig. Verkligen 100 % MIG. Visst har jag sådana kompisar som verkligen skulle bry sig om de fick reda på mina äs. Men så många av dem skulle bli besvärade sen inte bry sig.

Mina föräldrar bryr sig inte heller så mycket. Jag vet det låter bara löjligt, och jag skriver det inte för att ni ska tycka synd om mig. inte alls.

Men ni som har föräldrar som bryr sig, sätter regler, är snälla och skäller på er, ni vet inte hur tacksamma ni ska vara för det. För när det försvinner, då gör det faktiskt ont. Min mamma bryr sig visst, det ska jag inte påstå, hon skäller mest, men jag vet att hon bryr sig. Men sen det gått bättre och bättre för pappa(yrkes mässigt), han hade 2 företag under hela min uppväxt, nu har dom blivit större och han har dessutom köpt in sig i... ja jag vet inte 1-3 andra företag. Han pratar knappt med mig. Han skäller ALDRIG på mig. Jag vet aldrig var han är. Men snäll det är han, på ett frånvarande sätt.

Det jag vill säga är bara: Jag är så himla tacksam får varje person som läser min blogg, och för varje kommentar. Förstår inte varför jag på något sätt skulle vara intressant...

ont måste

Jag vet att man säger "nödvändigt måste", eller? men jag vill inte säga så om mat. det är bara ont. Äta bör man annars dör man, det vet till och med jag. Äter man inte så mår man dåligt och äter man så blir man feeeet.

image252
Förlåt för bilden, men är jag inte den enda som liksom "äter" med ögonen.

nöjd

image251
Är nöjd med mig själv idag. Åt bara ett päron till lunch sen har jag inte ätit mer. Inte ens druckit något onyttigt, tyvärr så tänker ju vissa inte på hur mycket kalorier det är i det vi dricker...

Hur gick det för alla med det nationella provet idag? Jag skrev om plastik opertationer och sånt. Kändes som att det gick bra iallafall. Gick hem direkt efter, var så trött efter provet. Ska sova någon timme nu sen ska jag försöka träna lite.

ryggen och benen

image250
Hur svårt kan det vara?

food

image249
Frukost: En kiwi
Lunch: inget
Middag: havregrynsgröt

Blir inget mer idag. Jag tänker inte lämna mitt rum mer idag. Då kan jag inte äta mer, finns inget att äta här, om jag inte har lust att käka upp mitt smink, vilket inte låter så lockande. haha.

Vi hade nationellt prov igår i svenska läsförståelse. Ja, jag går i nian, nu vet ni, har varit några som undrat. Det gick bra, men läsförståelse är enkelt. Imorgon blir det svåraste, då ska man skriva uppsatts/artikel/krönika om något. Ja, jag är nervös.


morgon

image248
Ursäkta för brist av bloggande igår, jag mådde bara så jävla skit av den där semlan så jag tränade och tränade och tränade, jag vet inte hur mycket eller hur länge. Så jag har alltså ingen aning om hur många kalorier. Jag var bara tvungen att träna. Sen sov jag, hur skönt som helst. För första gången på länge. Ursäkta men, fan fan fan så jävligt det är just nu.

shame

image247

Jag skäms för att säga det. Idag har jag ätit det fetaste man kan tänka sig.
En semla.
Mamma kom hem med fyra stycken, en till mig, en till syrran, en till henne själv och en till hennes sambo.
Jag känner mig så äcklig. Jag försökte kladda runt med den på tallriken så mycket som möjligt så att jag skulle åtminstone slippa lite av grädden. Men ändå.
357 förödande äckel kalorier.

perfection

image246
Så perfekt.
Så snygga nyckelben.
Så snygga armar.
Så perfekt.

food

image245
Frukost: Två smörgåsrån och en halv grapfrukt
Lunch: Ett äppel
Middag: inget

Övrigt: 11 physalis och en kiwi.

Snälla, kommentera inte att det är mycket, jag vet redan det...

idag

image244
Idag har jag varit hemma, ganska skön dag, syrran var också hemma, förkylning. Syrran var med mamma och handlade igår så nu har vi hur mycket frukt som helst hemma, så vi har frossat i frukt hela dagen. Har lite dåligt samvete, men jag är ändå tacksam för att det inte var något onyttigt och fett. Mår ganska bra just nu, fysiskt alltså, har en neutral magkänsla liksom, inte hunger och inte mättnad. Hatar hunger eftersom det gör så ont och för att jag helt enkelt är så jävla trött på att känna den varje jävla dag och så hatar jag mättnad för jag känner mig bara så jävla ÄCKLIG när jag är mätt.

food

image243
Frukost: två skivor rostat bröd med smör och ett glas juice
Lunch: inget
Middag: Clementin.

Äckligt fett.

vitt bröd

image242
Sitter och deppar över dagens frukost.
Syrran väckte mig vid klockan 11:00 och sa att det var frukost. Så jag var tvungen till att äta med alla andra. Två skivor rostat vitt bröd med smör på och ett glas juice. JUICE! Hur mycket socker är det inte i det? Enda juicen jag dricker är färdigpressad som jag gjort själv men detta var ju typ Bravo juice eller något, och VITT BRÖD. Sjukt onödigt, mättar ju inte ens, bara onyttigt.
Fy vad äcklig jag känner mig. Jag tänker inte äta på hela dagen. TVÅ skivor vitt bröd dessutom, och för att inte tala om smöret på..
image56

perfection

image241
Så jävla snygg rygg! Perfekt. Precis så ska min se ut.

Allvar.

image240
Idag på bussen satt jag bakom två tjejer som pratade om massa människor. Helt ointressant tills de började prata om kompisar eller bara tjejer de kände till eller sett någon gång ibland som tydligen var "sjukligt smala". Tjej1 pratade om att hon varit ute och gått med X en gång och föreslagit att de skulle gå till ICA.
Tjej2 utbrast: Haha, smart hon äter ju typ inget!
Tjej1: Nä, jag vet, hon äter typ bara knäckebröd.
Tjej2: Hahaha, jag vet!!!! Men hon är lustig.
Så fortsätter de snacka om X och säger saker som att hon var tjock innan och är pinnsmal nu och fortsätter garva på tjejens bekostnad.

Antingen är dessa tjejerna extremt okänsliga eller bara korkade som inte ser vad som pågår. Den här "X" lider ju tydligt av någonslags ätstörning. Hon var tjock förut, mådde säkert jätte dåligt över det och det förvånar mig inte om hon också blev mobbad för det eller fick ta emot kommentarer av sina föräldrar och utvecklade en ätstörning. SJUKT att tjejerna inte förstår allvaret utan sitter och skrattar åt det.

RSS 2.0