orolig

image263
Jag är lite orolig över alla hjärtans dag imorgon.
Vi kommer säkert få godis eller något i skolan, vi får alltid det, känns nästan som i lågstadiet, haha. Sen kommer jag få något av pappa och mamma också, och kanske något från J...? Jag vet inte, hoppas inte jag får något ätbart från någon. Jag kommer inte kunna motstå det eftersom min fasta är slut imorgon också...

Men jag hoppas verkligen J gör något speciellt. Vi är ju inte tillsammans, men ni fattar? ;) Och L (ex) beter sig som ett svin emot J, typ kallar han för bög, klassiskt va? Att han inte kan komma på något bättre, dessutom ska inte L vara sur för att jag hittat en annan kille, det var ju han som litade mer på  hans bitchiga tjejkompis än mig.

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Åhh, jag hatar alla hjärtans dag. *Jobbigt*. Jag tycker inte att du ska bry dig om honom, jag tror bara att han är avundsjuk. Hopppas du klarar av morgondagen :)

2008-02-13 @ 21:41:44
URL: http://Beatrices.webblogg.se
Postat av: Me

Morgondagen är lika hemsk som alla kvällar för mig. Jag är så sjukt sötsugen.

2008-02-13 @ 21:56:58
URL: http://www.behindthesmileonmyface.blogg.se
Postat av: Mat

Alla hjärtans dag kan vara mysigt och fint och hela baletten men jag tycker inte heller så mycket om den. Man vet ALDRIG vad som händer eller vad någon stoppar framför ens näsa. Förresten, din fasta, hur har du lyckats dölja det för dina föräldrar/kompisar? :)

2008-02-13 @ 22:27:00
URL: http://blodpuddingochfiskbullar.blogg.se
Postat av: E.

Jag håller med dig .. Alla hjärtans dag är värst. för jag VET att min pojkvän bjuder mig på middag ute imon OCH chocklad..

2008-02-13 @ 23:41:22
URL: http://makemethinner.blogg.se
Postat av: Anonym

Era äckliga jävla idioter som inte fattar nånting hela bunten!! Vad fan har du för rubrik på inlägget? Orolig?? Jag ska tala om för dig att det finns betydligt värre saker att vara orolig över än om ens kille ska bjuda en på choklad

va glada att ni ens har några killar som VILL BJUDA ER PÅ NÅTT!!!!!!!! jävla egoister

2008-02-14 @ 20:20:14
Postat av: Frida

Synd att du inte kan tillåta dig själv att äta choklad, för det är ju så gott

2008-02-15 @ 00:17:15
URL: http://fridathestrange.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0