food

image195
Frukost: äppel med kanel
Lunch: inget
Middag: apelsin

Bara frukt idag :) Hade egentligen inte tänkt att äta apelsinen men jag känner mig hängig och lite förkyld, plus att jag aldrig dricker juice pga allt socker så jag tyckte jag behövde lite C vitaminer.

Kommentarer
Postat av: Jojjo

Jättebra av dig att äta apelsinen! Även fast du inte anser det (förmodligen) så kan man aldrig få för mycket av frukt :)

2008-01-13 @ 18:31:55
Postat av: Michelle

Ska nog börja ha kanel på äpple. Det låter väldigt gott :)

2008-01-13 @ 19:14:00
URL: http://afakeimage.blogg.se
Postat av: Me

Du är duktig.

2008-01-13 @ 23:30:34
URL: http://www.behindthesmileonmyface.blogg.se
Postat av: plastic.

åhh you´re back! :D jag suger, din blogg är bäst! take care!

2008-01-14 @ 00:23:07
URL: http://plasticme.blogg.se
Postat av: Me

Sover du nått om nätterna?

2008-01-14 @ 00:44:58
URL: http://www.behindthesmileonmyface.blogg.se
Postat av: Me

Inatt sov jag inget. Känns som jag lärt mig att det är bäst, så tränade jag på morgonen och sen sov jag bort dagen. Slippa ljuset. Är dock väldigt nära på att ge upp...

2008-01-14 @ 00:53:25
URL: http://www.behindthesmileonmyface.blogg.se
Postat av: Delinda

är verkligen kanel på äpple gott? låter inte så lockande..

www.delindaaa.blogg.se

2008-01-14 @ 15:34:30
URL: http://delindaaa.blogg.se
Postat av: linda

alltså lilla vän.. jag har haft anoerixa och jag kan tala om för dig att DU kan verkligen inte ha det. Om du nu har anoerixa, varför ligger du då inte inlagd? varför är du då ute och springer 7,5 km? när jag hade anoerixa, jag fick inte gå till skolan, jag fick skjuts istället, jag fick skjuts för att jag skulle gå upp i vikt igen och inte röra mig så mycket.. Jag gick hos psykolog eftersom anoerixa är en psykisk sjukdom som sitter i hjärnan? jag var på sjukhuset 2 dagar i veckan och vägde mig. OM du hade haft anoreixa, då skulle du inte sitta här varje dag och skriva hur nöjd du är med hur lite du äter? "jag fattar inte varför jag tog den där frysna lussebullen, jag hoppas den ligger i papperskorgen och inte i min magen" det är så sjukt vad du vill ha uppmärksamhet. helt ärligt, det är synd om dig.. väldigt synd om dig! Du vet säkert inte ens vad anoerixa är för något. sjukt enligt mig!

2008-01-14 @ 19:43:34
Postat av: faker

Linda: du får ju tro vad du vill. Men du förstår inte hur ont det gör när du tror att jag sitter och hittar på varenda inlägg. Jag lovar, att allt jag skriver är sant, och om det inte är anorexi, whatever, det är jag iallafall. Och anledningen till att jag är ute och tränar och inte är hos läkare är för att ingen vet om min anorexi lilla du. Du har inte tänkt att du kanske hade allvarligare anorexi än mig? Dessutom så behöver inte varenda anorektiker vara exakt likadan. Vi är alla olika, och eftersom sjukdommen är något man själv utvecklar är det klart att olika anorektiker har olika tankesätt osv. det verkar mer som att DU inte vet vad anorexia är för något eftersom du tycker att alla anorektiker måste vara så svaga att de inte kan jogga, alla anorektiker måste vara avslöjade. En stor del av min vardag, och många andra anorektikers (eller vad fan du nu tkr jag är) vardag innehåller lögner och fejkande. Jag gör allt för att dölja och därför vet man inte exakt hur många anorektiker det egentligen finns. För det är en ensam sjukdom. Du är ju trög.

2008-01-14 @ 20:00:39
URL: http://faker.blogg.se
Postat av: Josie

Men du kan ju pressa egen juice, är ju inget socker i den!

2008-01-14 @ 20:14:18
URL: http://jealousy.webblogg.se
Postat av: linda

Om det nu är du på bilerna du lägger ut (vilket jag tvivlar på) då kan INGEN ha missat att du har anoerixa. Jag hade inte så att mina revben syndes så där mycket, verkligen inte. Men ALLA i min omgivning och då menar jag verkligen ALLA såg på mig att jag var sjuk. Hur kan folk ha missat dig? Du skriver ju själv att folk skriker anoerixabarn efter dig? Det verkar ju inte direkt som om du vill ha hjälp heller? du vill ju ha någon slags uppmärksamhet eftersom du håller på som du gör. Jag var inte stolt över att jag levde på 1 macka per dag och vissa dagar drack jag mig mätt på vatten? det var inget jag var stolt över? jag märkte inte ens själv att jag var sjuk förrens min mamma tog mig till doktorn. Vad har du för föräldrar som låter sig se ut som du nu tydligen gör? Sen att dom låter dig hålla på att träna osv.. Om en normal människa skulle leva som du gör, på två frukter varje dag? då skulle man inte överleva om man tydligen tränar så mycket som du gör. Du säger ju i stort sätt själv med egna ord att du är stolt över att du lyckas med något ingen annan människa skulle lyckas med. Om vi säger att jag skulle börja gå hos mina psykologer igen och fråga dom "om jag äter 2 frukter per dag, skulle jag orka träna varje dag då? springa 7,5 km?" dom skulle förmodligen skratta mig rakt i ansiktet och fråga vafan jag tänkte med.. precis som jag gör med dig, JUST NU!

2008-01-14 @ 22:39:58
Postat av: faker

Jo, det är jag på bilderna som är lagda i kategorin ego pics. Dock har vissa missuppfattat att en bild på en tjej med grön tunika skulle vara jag, det är det inte. & mina revben syns inte överdrivet mkt, bilden är tagen så att det blir skuggor som gör att revbenen verkar tydligare än vad de egentligen är. & sluta kritisera mig när du inte verkar ha koll på någonting! Mina föräldrar märker inget för att de sällan är hemma och för att jag föddes väldigt underviktig och har (eller hade..) väldigt hög ämnesomsättning.Och ja, jag är stolt över mig själv när jag lyckas hålla mig ifrån mat. Herregud, det är väl inget konstigt, har du någonsin varit inne på en pro-ana site? Flickorna där är medlemmar där för att de är pro-ana, de vet att de har anorexi. och de vill ha det. det är inte så jävla självklart att man ska vilja bli frisk. Varenda Pro-ana kompis jag skaffat mig över internet är, precis som mig, glada och stolta över sig själva när de lyckats hålla sig undan från maten, det är faktiskt en stor del av anorexin, man vill ju trots all gå ner i vikt?! och sluta gagga på om att springa 7,5 km varje dag, det gör jag fan inte, ibland när jag orkar. och jag äter nte heller 2 frukter om dagen, jag äter oftast havregrynsgröt och äppel. och jag söker inte uppmärksamhet, jag hade bloggen lösenordsskyddad för att jag ville vara ifred. och jag har inte gjort något för att sprida min blogg, jag kommenterar bara 2 bloggar.

2008-01-14 @ 23:21:18
URL: http://faker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0