onsdag

Läste inlägget jag skrev igår. Det sista jag skrev. HUR kan jag skriva något så hemskt? Jag är en hemsk människa. Hur kan jag skriva så om min älskling? Åh... Jag vaknade nyss och är fortfarande trött. Jag har lovat att sova hos A i natt. Jag kommer verkligen inte kunna sova eftersom jag nyss gjort det, men sova betyder väl något helt annat för honom...

Ska bara göra lite buljong och äta några gurk bitar, sen ska jag till A.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

men vill du verkligen vara med a? för när du skriver om honom så verkar du känna någon slags avsmak för honom. du gör dina egna beslut i livet men är det inte dags att vakna upp och fatta vad a håller på med? " men sova betyder väl något helt annat för honom..." + att j verkade vara den rätte för dig även fast han var otrogen. fast jag känner egentligen varken dig eller j så det är svårt att kommentera. jag hoppas att du gör rätta val när det gäller killarna :)



<3

2008-06-19 @ 21:08:14
URL: http://Alexandraa.devote.se
Postat av: Alexandra

Hur du kan skriva så?

För att du förmodligen lider av en personlighetstörning!

2008-06-19 @ 22:51:51
URL: http://jalusi.blogg.se/
Postat av: K

Du... beundrar dig. Inte för att du har anorexia utan för din målmedvetenhet och för att du hela tiden lyckas pusha dig själv. Vill själv gå ned i vikt och undrar om du har några bra tips? Ta hand om dig tjejen!

2008-06-19 @ 23:58:19
Postat av: Anonym

din blogg har verkligen blivit tråkig eftersom du inte uppdaterar..

2008-06-21 @ 22:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0