depp.

Nu har jag tränat klart, egentligen skulle jag fortsätta ett litet tag till, men jag höll på att svimma så jag fick lägga mig ner och vila ett tag, just nu sitter jag och knaprar på gruka och selleri och dricker buljong. Riktigt dumt att göra det såhär på kvällen när jag egentligen bara kan gå och lägga mig och sova bort hungern, men inatt ska jag vara vaken. Sitter och pratar med en av mina bästa ana-kompisar på msn, det är så skönt att få ur sig alla tankar ibland. Dela dom med någon, och lyssna på henne.

Är inte så glad idag... Jag är så ledsen. Det här livet suger. Jag försöker intala mig att det här är bra, det är det här jag vill, jag kommer bli lycklig. Men det har pågått för länge... Det händer inget. Jag försöker vara den personen det är meningen att jag ska vara, glad och social. Jag har klarat det länge, men det där påklistrade leendet försvinner snart. Jag känner verkligen att jag inte orkar detta längre. Det är den tyngsta bördan jag någonsin burit. Helt ensam, men självklart tillsammans med er, men det är inte samma sak som att ha en riktig vän som stöttar mig. Jag hade J, han gjorde mig så lycklig, ni kan kalla det löjlig tonårskärlek, men det var något speciellt... Livet kändes inte lika hopplöst när han fanns där vid min sida. Jag är nästan nära att kanske tänka på att ge upp. Fundera på att berätta för någon, göra något.. Men nej...

The only way out is through everything i'm running from...

Kommentarer
Postat av: AnnaP

varför tar du inte och säger det till honom? :)



du har ju egentligen inget att förlora. Och kalla det inte tonårskärlek, kärlek som kärlek!



Kram!

2008-06-11 @ 22:41:08
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: annika

du får inte ge upp! alltså kämpa bara på snälla <33

2008-06-11 @ 22:50:57
Postat av: i

sök vård, tjejen. det blir bra! (Y

2008-06-12 @ 13:08:38
Postat av: Härskaren

jag har inte börjat ttrräännaa ännu :(



http://fettagen.blogg.se/

2008-06-12 @ 13:51:07
URL: http://fettagen.blogg.se/
Postat av: Anonym

kämpa :( det finns egentligen inga dagar man är lycklig med en sådan här sjukdom/ livsstil, call it what ever you want to, men vissa dagar är bättre än andra.. you go girl!

2008-06-13 @ 18:42:10
URL: http://thinisthegoal.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Du kan inte neka till att det där var tonårskärlek.

Dessutom tjejen, borde inte du ha fått någon lycka om du är så smal som du nu är? Varför tränar du och svälter om dagarna om du inte blir lyckligare av det?

2008-06-13 @ 19:44:13
URL: http://ulrikaas.blogg.se/
Postat av: SMALARE ÄN DIG MED HJÄLP AV PROTEIN

jag vill bara säga en grejj till dig?

jag fattar inte riktigt vad du håller på med?

du skriver i dina inlägg att du 'ska sova, så äre säkert att jag inte äter' & 'då kanske jag glömmer bort att äta' .. lix, det är ju helt uppenbart att du svälter dig själv med tvång? och sånt gör inte anorektiker, bara sånna som vill ha uppmärksamhet.

varför går du inte istället på "protein diet" ? då går du både ner i vikt, samtidigt som du blir mätt. det låter lite sundare än det du håller på med. det du skriver att du äter är inte ens nyttigt ;S man blir bara fetare av det.

2008-06-14 @ 02:44:39
Postat av: lisa

http://atkins-diet.just.nu läs & tänk efter lite, hur du lever. man kan leva nyttigt & bli mätt, men ändå inte gå upp i vikt.

2008-06-14 @ 13:48:08
Postat av: Hannah

SMALARE: anorektiker svälter inte sig själv med tvång? Anorexi är ju fan en sjukdom som innebär självsvält? -.-

För att vara anorektiker ska man vara skiträdd för att gå upp i vikt, ha felaktig kroppsuppfattning och väga mer än 15 % mindre än "normalvikt". Du tror inte att Faker uppfyller allt det eller?

2008-06-14 @ 16:34:06
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: moa

för helvete! HUR KAN NI ENS BARA UPPMUNTRA HENNE TILL ATT INTE ÄTA? idioter, blir så jääävla lack! hon mår ju för helvete dåligt bara för detta, och ni säger att hon ska fortsätta? SÖK HJÄLP! trust me, been there, done that. det är inte värt det, att må så. 'rather die thin than live fat', det är det inte, det är bara så uppenbart att du inte hittar vad som gör dig lycklig här i livet, men när du fick j fick du den känslan och när du får den känslan spelar allting annat mindre roll.



SMALARE: omg, sök hjälp, that's all i have to say.

2008-06-14 @ 18:17:08
URL: http://moaas.devote.se
Postat av: Alexandra

Snälla blogga mer :(

2008-06-15 @ 20:32:54
URL: http://Alexandraa.devote.se
Postat av: Lii

Okej, snart slutar jag läsa din blogg för du är segast på att uppdatera. >_<

2008-06-15 @ 20:44:58
URL: http://breakdown.bloggspace.se
Postat av: Tilda

Har du också gått ut nian? I så fall e vi lika gamla :P Jag är också pro-ana och skulle jättegärna vilja ha någon att prata med. Msn?

2008-06-26 @ 14:59:37
URL: http://maby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0